Водещите новини
Home » Здраве » Прочутата 8-дневна диета на лечителя Петър Димков топи неусетно килограми (точен режим)
Прочутата 8-дневна диета на лечителя Петър Димков топи неусетно килограми (точен режим)

Прочутата 8-дневна диета на лечителя Петър Димков топи неусетно килограми (точен режим)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Прочутият лечител Петър Димков ни е завещал чудесен хранителен режим, след който душата и тялото ни сякаш се прераждат.

Тази осемдневна диета топи неусетно килограми, провери 365 Новини. Достатъчно е да правите само два пъти в годината този лесен за изпълнение режим и ще се усетите леки като перце не само тялом, но и духом! Доказано е от хора, които са спазвали диетата, че не само сваляте килограми без йо йо ефект, но и пречиствате токсините от организма си. Убедете се сами колко е лесна за спазване!

Сварете килограм картофи и го разпределете на равни порции, за да Ви стигнат през целия ден. Забранено е да се използват каквито и да е подправки, дори мазнина или сол.

Денят е определен само за кисело мляко. Три кофички нискомаслено кисело мляко сутрин, обед и вечер са достатъчни, за да се чувствате добре и във форма. Ако не обичате кисело мляко, може да го замените с неограничено количество печена или варена тиква, но без никаква захар.

Зеленчуци и плодове предвижда третия ден от хранителния режим на Петър Димков. Цялото дневно количество не трябва да надхвърля 1500 гр. Ако не сте привърженици на суровоядството, може да сварите плодовете и да приготвите на пара зеленчуците. И тук са строго забранени мазнината, солта и захарта.

Неограничено количество печена или варена тиква, но без никакви подсладители.

Сварете си три яйца сутринта и хапвайте по едно за закуска, обяд и вечеря, но отново без мазнини и сол.

Денят е посветен пак на зеленчуците и плодовете, но този път количеството е доста по-малко – едва 500 гр.

Млечен ден е седмият – три кофички кисело мляко (нискомаслено). За разнообразие, може да замените едно или две от храненията с неограничено количество тиква – варена или печена, но без захар или с 300 грама варено пиле.

Последният ден от този чудодеен хранителен режим е посветен само на водата. През целия ден изпийте 1,5 л вода, която я разпределете на шест-седем приема.

Ако сте доволни от резултата, може да преминете след осмия ден към стандартния си режим на хранене. Ако пък искате да задържите стопените килограми, направете повторно лечебната диета на Петър Димков.

Източник: Дело

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.