Home » Свят » Принцеса Даяна предусещала смъртта си
Принцеса Даяна

Принцеса Даяна предусещала смъртта си

Принцеса Даяна не искала да ходи в Париж, научи 365novini.

Принцеса Даяна предусещала смъртта си. Днес се навършват 22 години от тежкия инцидент, в който загина любимата принцеса на народа. На 31 август 1997-ма година лейди Ди загина при автомобилна катастрофа в тунел в Париж заедно с Доди ал Файед и техния шофьор Анри Пол.

Колата на Даяна и Доди се разбива в тринадесетата колона на тунела Алма. Въпреки че принцесата е мъртва повече от две десетилетия, тя остава една от най-важните фигури в британското кралско семейство, пише tocka.com.mk. Традиционно през тези дни медиите са пълни с теми за живота и смъртта на обичаната принцеса.

А една от историите за Даяна предизвиква наистина голям интерес. Става въпрос за последния разговор на лейди Ди с нейния бивш иконом Пол Бурел. Той разкрива, че на Даяна й се наложило да отиде в Париж преди да се завърне в Лондон, но не по нейно желание.

Вечерта преди тежката катастрофа, в която лейди Ди губи живота си, принцесата споделила с иконома си, че няма търпение да се завърне у дома, след круиза с Доди ал Файед. Даяна споделила, че й е много топло във Франция. Принцесата казала, че на лодката й е добре, защото е по-хладно.

Даяна сподели с иконома, че Доди й е подарил много бижута, а той и казал, че вероятно много скоро Файед ще й предложи брак. Даяна потвърдила, че Доди е наистина много мил с нея и още веднъж казала, че не иска да ходи до Париж, а би искала да се прибере в Лондон.

Тя обаче не можела да се прибере сама, защото с Доди пътували с частен самолет. Затова Даяна го придружила до френската столица, защото той имал работа там. Двойката прекарала няколко дни в Париж.

Точно там принцесата и Файед загубиха животите в нелепа катастрофа. Днес се навършват 22 години от тежкия инцидент.

razkritia.com

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.