Водещите новини
Home » Живот » През 1983 г. тя роди първите в света шестзнаци – ето как изглежда днес прекрасното семейство / СНИМКИ
През 1983 г. тя роди първите в света шестзнаци - ето как изглежда днес прекрасното семейство / СНИМКИ

През 1983 г. тя роди първите в света шестзнаци – ето как изглежда днес прекрасното семейство / СНИМКИ

Джанет и Греъм Уолтън искали деца повече от всичко на света. Те имали проблеми със зачеването, но не искали да се отказват. Обърнали се към лечение на безплодие, но дори след дванадесет опита те все още нямали успех.

Въпреки всичко, семейството решили да направят още един опит и тогава се случило чудото. Джанет забременяла с детето, което толкова дълго чакала. Те били изключително развълнувани, но на един от прегледите разбрали, че ще получат много повече, отколкото очаквали.

Лекарят им разкрил, че очакват не само едно дете, а шестзнаци! Това са шест бебета!

След като разбрали, че носи толкова много деца, я приели в болницата, за да може да бъде под медицинско наблюдение. Те се притеснявали, че може да получи спонтанен аборт, така че оставането й в болницата било приоритет.

Бременността преминала гладко и на 31-вата седмица бебетата се появили на бял свят. На 18 ноември 1983 г. семейство Уолтън посрещнало шестте си дъщери Хана, Рут, Луси, Кейт, Джени и Сара, което ги направило единственият известен случай на шестзнаци в света по това време.

Щастливите родители сменили над 10 000 памперса годишно и трудно намирали време за сън. С шест деца винаги имало още едно бебе за хранене или памперс за смяна.

„Преживяхме тези трудни, но щастливи години, и единственото за което съжаляваме е, че нямахме достатъчно време да им се насладим толкова, колкото бихме искали“, каза Джанет.

Тази година шестзнаците ще станат на 39 и все още са толкова близки, както винаги. Някои от тях вече са изградили кариера, други са дарили щастливите баба и дядо с внуци!

Какво правят момичетата сега?

Хана има множество дипломи и е начален учител. Кейт работи в отдел човешки ресурси, докато Луси работи в авиокомпания като член на екипажа. Джени притежава ретро сладкарница, а Рут е сгодена и работи в кол център. Сара е първата, която има бебе, но също така работи в медицински център.

Що се отнася до щастливите баба и дядо, те изпитват облекчение, че напрегнатите им дни са отдавна зад гърба им и сега се съсредоточават върху внучетата си.

Понякога животът ни поднася неочаквани изненади, и за щастие магията на голямото семейство е ощастливила Джанет и Греъм, които толкова искрено са се надявали на чудо за да бъдат просто едни обикновени родители.

Споделете тази прекрасна история с вашите приятели!

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.