Home » България » Потресаващи кадри от Окръжна болница втрещиха мрежата! Коментар: Това Афганистан ли е? /СНИМКИ/ВИДЕО/
Потресаващи кадри от Окръжна болница втрещиха мрежата! Коментар: Това Афганистан ли е? /СНИМКИ/ВИДЕО/

Потресаващи кадри от Окръжна болница втрещиха мрежата! Коментар: Това Афганистан ли е? /СНИМКИ/ВИДЕО/

На пореден гневен коментар относно отчаяното състояние, в което се намира единствената по рода си варненска клиника – Инфекциозна, попадна 365 Новини.

Не веднъж медията ни е отразявала недоволството на пациенти, попаднали в изключително мизерните условия. Обещанията Варна да се сдобие с нова Инфекциозна клиника в неясно бъдеще не могат да успокоят болните, които в миналото и настоящето са минали през този ужас.

Публикуваме споделеното от Ивайло Донев без редакторска намеса:

Снимки от Окръжна болница„След като една част от вас вече ме попитаха ужасени:

„Къде е това?“

„Това Афганистан ли е?“

„Какви са тези катакомби?“

„Къде е тая мизерия?“

Окръжна болница ВарнаДнес ще ви разкажа мили хора!

Това е една от най-големите болници във нашият „европейски“ град Варна.

В двора на Окръжна болница – Инфекциозно отделение към УМБАЛ „Св. Марина“.

Инфекциозно отделение ВарнаТук имах удоволствието да лежа 2007 година. И за съжаление до днешна дата нищичко не се е променило.

Единствените хубави спомени, които имам от тогава са свързани с добрите и отзивчиви хора, работещи в тази болница, които незная как са успели да се съхранят, въпреки тези условия на работа през годините.

Нека да ви покажа как изглеждат нещата при един болничен престой. Отвътре!

Потресаващи кадри от болницатаМоже да видите, какво представлява платена болнична храна за човек в тежко състояние, обстановка и болнични условия и да прецените.

Обикновено всички сме свикнали да качваме красиви места, усмивки, плажове, планини, обилни маси и да показваме на другите колко е красив живота.

Е ,уви!!!

Храната в Окръжна болницаЖивотът не е чак толкова красив и си мисля,че май е по-важно да снимаме и качваме и подобни локации и места, за да можем с будно гражданско отношение да спомогнем тези проблеми да бъдат коригирани от имащите власт и назначените да ни управляват.

И да снимате кръчмите и плажовете и лъскавите места, за тях има кой да се погрижи. Но за съжаление явно за нашата мила държава няма кой…

Гнусна храна в болницатаДа, това е болницата. По-долу ще видите и старото празно чекмедже и така ценната тоалетна хартия, сапун, възглавници, завивки, а също и празната стена, на която преди имаше телевизор. Всичко изглежда толкова тъжно, разпадащо се и изоставено.

Качвайте повече подобни места и неща, които не би трябвало да изглеждат по този начин. Днес аз съм тук, утре може да сте вие и ако не дадем гласност на проблемите, всичко това ще си продължи и няма да има промяна!

Инфекциозно отделение Варна хранаБъдете промяната!“, написа Ивайло Донев.

Източник: Пловдив 24

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.