Home » Топ новини » Потрес! Държавни чиновници от ГЕРБ взимат до 380 бона заплата на месец! (Списък, от който ще ви стане ЛОШО)
Потрес! Държавни чиновници от ГЕРБ взимат до 380 бона заплата на месец! (Списък от който ще ви стане ЛОШО)

Потрес! Държавни чиновници от ГЕРБ взимат до 380 бона заплата на месец! (Списък, от който ще ви стане ЛОШО)

Държавни чиновници със заплати над 300 000 лева, разбра 365 Новини. Не, не става дума нито за богата Германия, нито за луксозния Люксембург, а за най-бедната държава в Европейския съюз – България.

Общинският съветник Владимир Павлов вдигна завесата на поредната класация от най-скъпоплатените чиновници в България.

Питали ли сте се колко взима, пардон може да открадне законно една пиявица на месец? Защото за кърлежите горе-долу им видяхме чекмеджетата и касите, пише Владимир Павлов във фейсбук страницата си.

Гледайте сега и се ядосвайте какви заплати вземат неколцина от осветлените бордоваци на държавна издръжка в бедната ни и окаяна държавица, събираща капачки за лечение на деца и едвам оцеляващи баби и дядовци…

Инж. Стефан Чайков – член на Управителния съвет на Предприятието за управление на дейността по опазване на околната среда (ПУДООС) към МОСВ деклариран доход 4 556 147 лева или близо 380 хил. лв. на месец!!! БЛАЗЯ МУ!!!

Стоян Мавродиев – вече бивш директор на държавната „Българска банка за развитие“ с декларирани заплати 486 хил. лева или по 40 500 лева на месец. Жив да го ожалиш.

Иван Иванов – пожизнен шеф на КЕВР. Тази паразитна структура дето ви вдига цените на тока, водата, парното, газта на всеки 3 месеца, щото склерито трябвало да взема бонуси..
Декларирал 11 600 лева заплата на месец или 139 200лева годишно без бонусите и премиите…;Тоз за пенсия не мисли да ви кажа.

Деян Бенински – В Борда на директорите на „Северозападнало държавно предприятие“ и общински съветник от ГЕРБ във Враца, с месечен доход от 26 хил. лева или годишно 308 000 лева! Ммм, че колко да е западнало туй предприятие? След като омазнения шеф грухти на сито?

От съображение за сигурност за вашето здраве няма да изброя останалите няколко хиляди чиновника с годишни доходи от над 100 000 лева от вашите данъци, защото наистина ще получите или инфаркт или удар, завършва бургаският общински съветник публикацията си.

365novini припомня, че на тристранка вчера властта уреди увеличение на заплатите на огромна част от държавната администрация с 30%. При това със задна дата от 1 август!Наглост по време на най-тежката криза, за която говори Бойко Борисов от месеци, и докато народът продължава да пълни бюрата по труда!

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.