Home » Живот » Помните ли Жаси от Сделка или не? Днес след като роди 3 деца няма шанс да я познаете (много снимки)
Помните ли Жаси от Сделка или не? Днес след като роди 3 деца няма шанс да я познаете (много снимки)

Помните ли Жаси от Сделка или не? Днес след като роди 3 деца няма шанс да я познаете (много снимки)

Помните ли Жасмина Тошкова от “ Сделка или не „? Чаровната асистентка на водещия Румен Луканов изчезна от светския живот на столицата, след като се задоми за милионер, а ако днес я засечете случайно на улицата – трудно ще я познаете!

На външен вид Жаси няма нищо общо с визията си (на снимката долу) от времето, в което не познаваше Ариф Маджид. Хари, както го наричат близките му, е сириец и е син на Зеки Маджид.

Последният е собственикът на фирмата, която държи правата за KFC, веригата в предлагането и приготвянето на риба „Nordsee“ и „Дънкин Донътс“.

Жаси и Ариф се сдобиха с първа рожба през 2014 г. A oттoгaвa нacaм, caмo зa двe гoдини, тя poди oщe двe дeцa. След 27 месеца бременност, ако си мислите, че г-жа Маджид е пенсионирана моделка с увиснал корем, наедряло дупе и необятна талия – грешите!

Ето как изглежда Жаси от „Сделка или не“ в момента! Невероятно, нали?!

Не само, че не е развалила формата си, ами се намира и по-добра от преди. От брюнетка, Жаси вече е блондинка. Изглежда с поне 10 килограма по-слаба. Пристрасила се е към фитнеса и не минава ден, през който да не изкара поне два часа в залата, издават запознати.

Милионершата се поддържала с упражнения дори по време на трите бременности, а седмица след ражданията на децата си, атакувала наново залата.

Миналия месец Жасмина и Ариф са пътували до Малдиви на романтична почивка в петзвездния ризорт „Анантара“. Преди това Маджид завел бившата тв звезда и до Залцбург. На моста на влюбените над река Залцах влюбените „заключили любовта си“. Традицията е двойките да изписват имената си върху катинарчета и да ги заключват по стените на моста.

А ето и една снимка от тайната сватба на Жасмина и Ариф Маджид, състояла се във ВИП-клуба „The Residence“ в центъра на София, до който достъп имат само от милионери нагоре.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.