Home » Свят » Помните ли сладура Дюи от сериала „Малкълм“? Вижте как изглежда днес (СНИМКИ)
Помните ли сладура Дюи от сериала „Малкълм“? Вижте как изглежда днес (СНИМКИ)

Помните ли сладура Дюи от сериала „Малкълм“? Вижте как изглежда днес (СНИМКИ)

Той беше умният, музикално талантлив младеж, който често бе жертва на братята си. Да, става дума за малкия сладур Дюи от сериала „Малкълм“.

Поредицата радваше зрителите по цял свят в продължение на шест години – от 2000 до 2006-а. Ситкомът е носител на седем награди „Еми“.

Шоуто бързо придобива широк зрителски интерес, започвайки с публика от 23 милиона за първия и 26 милиона за втория епизод.

Дюи бе любимецът на всички. Малчуганът, който е на 8 години в началото на поредицата, пише мюзикъли, свири на пиано и е печелил купи заради своята музикалност. Има способности, но никой в семейството не му обръща внимание, но той се смята за любимец на всички.

Когато сериалът спира да се излъчва актьорът Ерик Пер Съливан е на 14 години. Част от колегите му продължават кариерата си в други продукции като безспорно най-голям успех има бащата Хал, изигран от Браян Кранстън. Той става изключително популярен с ролята си на учителя по химия, болен от рак, който започва производството на наркотици в сериала „Breaking Bad“.

Ерик Пер Съливан продължава да се занимава с кино след сериала, но с малки и не много успешни роли в различни продукции. Проявява се и само с гласа си, като озвучава Шелдън в анимацията „Да намериш Немо“. В момента Съливан е на 26 години и от седем години не се занимава с кино.

Последният филм, в който участва, е Twelve. С какво се занимава в момента, обаче не е известно на широката публика. В последните месеци негови снимки могат да бъдат видяни в профила му в Instagram. На тях той изглежда доста различно в сравнение с образа си на Дюи.

Dewei1

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.