Home » Живот » Помните ли Патрик Суейзи? Той обикна своята Лиза на 14 и обожаваше само нея до края
Помните ли Патрик Суейзи? Той обикна своята Лиза на 14 и обожаваше само нея до края

Помните ли Патрик Суейзи? Той обикна своята Лиза на 14 и обожаваше само нея до края

Всички помним звездата от “Мръсни танци“ – Патрик Суейзи. Обожаван и преследван от вниманието на милиони жени, актьорът остава верен на съпругата си до трагичната си кончина.

Хобитата му го определят като истински мъж: родео, конна езда, състезания с кола, парашутизъм. Но в същото време Патрик е нежен, с душа на романтик.

Когато е само на 14 години, той среща бъдещата си съпруга в танцова школа. По това време актрисата Лиза Нийми е ученик на майката на Патрик, талантлив хореограф. Лиза е различна от връстниците си, никога не се опитва да привлече вниманието на Суейзи. Веднъж Патрик дори получава шамар от Лиза за „случайна” прегръдка.

Патрик Суейзи съпруга

Нейната естественост привлича Патрик и скоро той губи ума си по нея, тя печели сърцето му за цял живот.

Тяхната връзка започва с обичайното приятелство. Патрик и Лиза говорят с часове. Тяхната връзка е искрена и истинска. Патрик има огромно желание да развие талантите си, затова напуска Лиза. Той отива в Ню Йорк, за да търси реализация в танците.

Лиза не може да живее без него и мести при любимия си, а скоро след това двойката легализира връзката. Двамата са щастливи заедно и искат да развият семейството си, да имат деца. Но, за съжаление, след два спонтанни аборта двойката губи надежда.

Дори и успехите в киното не успяват да запълнят тази празнина.

Патрик Суейзи с Лиза

По-късно, поради всички преживявания, Патрик става зависим от алкохол, кокаин и цигари.

Рехабилитацията му помогна да се отърве от някои навици. Но той продължава да пуши, дори след като е диагностициран с рак на 57 години.

Умът му отказва да приеме диагнозата на лекарите от 2008 г.

Макар и с толкова тежко заболяване, Патрик продължава да се снима в телевизията. Между снимките той преминава химиотерапия, опитва се да подобри формата си с протеини, но болестта прогресира много бързо.

Той е толкова силен мъж, че отказва болкоуспокояващи. След като свършва снимките на поредицата, той се оттегля в ранчото си, където медитира и пие пресни зеленчукови сокове.

Патрик Суейзи в ранчото си

Несравнимата му Лиза винаги е до него, чак до смъртта на актьора на 14 септември 2009 г. Тя го подкрепя и обича повече от живота. Тяхната любов не оставя никого безразличен.

Обичайте и се грижете един за друг!

патрик суэйзи и лиза ниеми

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.