Home » Свят » Полетите може да поскъпнат с 50%
Полетите поскпват с 50%

Полетите може да поскъпнат с 50%

С възобновяването на пълноценното въздушно пътуване по света цените на полетите биха могли да се повишат с поне 50 процента, предупреждава Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA), научи 365novini.

В съответствие с настоящите предложения относно социалното разстояние на превозвачите, те могат да бъдат принудени да оставят част от седалките в самолета празни, което значително ще повлияе на рентабилността.

Някои авиокомпании, включително Delta и EasyJet, вече обявиха, че за известно време ще освободят средната си седалка в редицата, за да осигурят безопасно разстояние между пътниците. Дизайнерите на самолети също обмислят да инсталират пластмасови екрани между седалките, съобщава NBC News.

Менютата на хартия и списанията по време на полет също остават в миналото. Дори ястията по време на полета ще изглеждат много различно, казват експертите. American Airlines заяви, че няма да предоставя на пътниците алкохол или храна по време на вътрешни полети, а само по международни маршрути. Юнайтед ще предлага предварително пакетирани и запечатани напитки на клиентите, докато Delta насърчава пътниците да носят продуктите си, за да “намалят физическия контакт между клиентите и служителите”.

лупа

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.