Home » Горещо » Пистолети, престрелки, кървища… Типично за Цеци Красимирова, която 20 години оцелява по леглата на мутрите!
Пистолети престрелки кървища... Типично за Цеци Красимирова която 20 години оцелява по леглата на мутрите!

Пистолети, престрелки, кървища… Типично за Цеци Красимирова, която 20 години оцелява по леглата на мутрите!

Когато се правиш на силна и независима жена, редно е да можеш да използваш това, с което уж ще се защитаваш от нападателите. Цеци Красимирова обаче иска да стреля с пистолет, за който няма нужните умения.

Като една истинска мутреса, каквато винаги е била, Цеца се упражнява да убива хора. Затова тя често посещава софийското стрелбище, където тренира да стреля с пистолет.

Последния път обаче се е случил странен инцидент, който едва не коствал живота й. Макар през цялото си съществуване дотук да не е направила нищо добро и запомнящо се, никой не заслужава да умре по този нелеп начин.

Цеци извъртяла пистолета, незнайно как, към себе си и се простреляла в горната част на ходилото. Бликнала кръв, но телохранителят й я превързал. После отпрашили с автомобил и вероятно са посетили болница.

По-интересното е, че Красимирова продължава да води престъпен начин на живот, защото в противен случай нямаше да се упражнява да стреля. 42-годишната манекенка изкара две десетилетия в леглата на мутри, само и само да не се наложи да работи.

Най-голямата й любов си остава Косьо Самоковеца, който през 2003 г. бе разстрелян насред центъра на Амстердам, Нидерландия.

Цеци беше с него по време на престрелката, като един от куршумите мина през любимия й и се заби в слепоочието й. Това й докара кома, но успя да оживее и с цената на много операции да заличи голяма част от белезите.

Цеци Красимирова винаги е водила охолен начин на живот, но за целта от години тъпче всички ценности и морал. Няма съмнение, че тя има и свое лично оръжие, макар никога да не го показва. Това показва решителност да избива хора, което е един вид садизъм.

Видно е обаче, че моделката се страхува за живота си и затова ходи с охрана. Няма измъкване от подземния свят, а може би никога не е искала да излезе от него.

Източник: Novini.bg

Твоят коментар

About Natali Slavcheva

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.