Водещите новини
Home » България » Петьо Блъсков: Защо да ходи в парламента Бойко Борисов? За да може три жени в истерична фаза да го ругаят ли?
Петьо Блъсков: Защо да ходи в парламента Бойко Борисов? За да може три жени в истерична фаза да го ругаят ли?

Петьо Блъсков: Защо да ходи в парламента Бойко Борисов? За да може три жени в истерична фаза да го ругаят ли?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Петьо Блъсков обясни защо Бойко Борисов не трябва да ходи в Народното събрание, както го задължиха депутатите. Посланията на новите депутати са аморфни, неразпознаваеми. Има неприятно усещане в първите дни, дано се вразумят, но ме съмнява.

Има три партии, които могат да се нарекат партии в истинския смисъл на думата и това са ГЕРБ, БСП и ДПС. Такова мнение изказа журналистът Петьо Блъсков

,,Останалите партии не са партии, а случайно организирани неполитически групи, без идеология, затова си измислиха един кретенски термин – партии на протестите. Няма такова нещо. Има партии с ясна позиция, доктрина и идеология”, допълни Блъсков в ефира на “Офанзива” по NOVA News.

На въпрос защо от ПП “Има такъв народ” продължават да пазят мълчание журналистът предположи, че “още гонят заека”, който да предложат за министър-председател.

С това мълчание Слави отблъсква хората. Това мълчание е лошо, защото хората не знаят за какво става дума, посочи Петьо Блъсков и изрази съмнение, че Слави Трифонов ще успее да формира правителство, тъй като не разполага с хора.

,,За мен има двама победители на тези избори – електоралният и безспорен победител е ГЕРБ, докато ДПС са политическият победител. Ако ДПС не подкрепят Слави, той не може да направи правителство”, смята журналистът.

Според Блъсков и трите техники за гласуване – машинното, електронното и по пощата са “чудесен инструмент” за манипулиране на изборите.

Относно кандидатурата за премиер на Даниел Митов журналистът заяви, че в негово лице “България е загубила един истински и сериозен министър-председател”.

Петьо Блъсков оправда нежеланието на премиера в оставка Бойко Борисов да се яви пред народните представители.

Защо да ходи в парламента!? Там в момента има три жени в истерична фаза и в една сложна възраст. И Мая Манолова, и Корнелия Нинова, и Татяна Дончева… защо да ходи там? За да го ругаят ли?, попита реторично той.

Накрая Блъсков прогнозира, че е възможно ГЕРБ “рязко да повиши подкрепата си”, ако се стигне до предсрочни избори, пише Novini.bg.

Твоят коментар

About Натали Славова

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.