Водещите новини
Home » България » Първо в 365 Новини: Властта ни готви пълно затваряне до 2 седмици!
Първо в 365 Новини: Властта ни готви пълно затваряне до 2 седмици!

Първо в 365 Новини: Властта ни готви пълно затваряне до 2 седмици!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Престъпната шайка на ГЕРБ тайно готви пълно затваряне на България след 2 седмици, към средата на февруари, разбра 365 Новини!

Независим депутат би аларма, че мълвата упорито пълзи из парламента вече няколко дни.

„Хунтата подмолно се стяга за поредния локдаун – да ни заключи по домовете за 2 месеца – до средата на април, с аргумента, че скача броят на заразените с коронавирус. Ще използват всички козове, които сами си раздадоха – отпуснатите мерки за посещение на молове, фитнеси, танцови зали и присъственото обучение на учениците”, не скри източникът ни.

За него зад цялата измама прозира желанието на правителството и лично на Бойко Борисов да сведе до минимум избирателната активност на предстоящия вот, който ще се проведе на 4 април.

„Това е шансът на Баце да се задържи на власт, за да продължи грабежът – малко избиратели пред урните, за да отидат само платените „фенове” на ГЕРБ”, обясни депутатът.

Случайно или не, журналистът с юридическо образование Нина-Никол Хамилтън публикува на стената си във фейсбук абсолютно същата новина.

Нина-Никол Хамилтън

Нина-Никол ХамилтънПланирано затваряне пак след 2 седмици (информация от кулоарите), написа продуцентът и специалист по европейско право.

От 2015 година Нина-Никол Хамилтън е водеща на юридическата рубрика „Темида – цената на истината“ към обществено-политическия ТВ блок „Позиция“ по ТВ „Евроком“.

Водеща е на предизборните кампании на БСП и ГЕРБ. Има собствена юридическа кантора, в която си партнира с колеги от университета.

Ново затваряне

Източник: Народ

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.