Водещите новини
Home » Горещо » Палатът на Рачков в „Маунтин вю вилидж” с денонощна охрана (Папарашки снимки)
Палатът на Рачков в „Маунтин вю вилидж” с денонощна охрана (Папарашки снимки)

Палатът на Рачков в „Маунтин вю вилидж” с денонощна охрана (Папарашки снимки)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Денонощна охрана се грижи за спокойствието на Димитър Рачков, видя 365 Новини.

Резиденцията на комика, намираща се в баровския комплекс „Маунтин вю вилидж” край Панчарево, е под непрекъснато наблюдение, а на територията на затвореното селище не се допускат случайни хора.

Фотографите на „Ретро” уловиха актьора да се прибира в дома си след тв участие в сутрешен блок. Бариера и кабинка с охранител посрещат още на входа на комплекса, а до вътрешността му се допускат само собственици на имоти и техни гости и посетители.

Рачков обаче не стигна до имението си с лъскав джип, а използва съмнителен транспорт, неподхождащ на звездния му статус. След изявата си в телевизията той проведе няколко телефонни разговора, а след броени минути пред сградата със студиата цъфна съмнителна жълта кола, наподобяваща такси, в която актьорът с охота се качи. Старият Опел обаче нямаше нито емблеми, нито надпис и приличаше по-скоро на копърка.

Не е ясно защо топ комикът се придвижва с подобен транспорт,  при условие че притежава луксозен автомобил за хиляди левове.

Едва ли спестява от гориво, тъй като с новото си шоу по Нова телевизия банковите му сметки ще набъбнат още повече. Първите два епизода вече минаха и провокираха смесени чувства и разнообразие от коментари у зрителите. Повечето намериха скечовете на актьора за леко скучновати и му препоръчаха да смени екипа си от сценаристи, а други забелязаха, че дългата почивка от ефира явно му се е отразила зле и той съвсем не е в старата си форма.

По време на предаванията Рачков се потеше обилно от притеснение и се наложи колегите му Краси Радков и Любо Нейков да му услужват с кърпички, с които да попие мокрото си чело.

Със сигурност обаче одобрение актьорът има от своята нова половинка – младата плеймейтка Анита, която му даваше кураж от първия ред и аплодираше бурно смешките му. Именно с нея Митко живее в палата си край Панчарево, където допреди 2 години делеше постеля с бившата си изгора Мария Игнатова.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.