Водещите новини
Home » Горещо » Палат за милиони! Ето домът на Илиана Раева и Наско Сираков (Снимки)
Палат за милиони! Ето домът на Илиана Раева и Наско Сираков (Снимки)

Палат за милиони! Ето домът на Илиана Раева и Наско Сираков (Снимки)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Илияна Раева и Наско Сираков продават тузарския си имот, къщата в Драгалевци е най-скъпата на пазара на имоти.

Илияна Раева и Наско Сираков живеят в истински палат, разбра 365 Новини.

Тя отдавна е обявена за продан. Но все още не се е намерил купувач, който да изръси 4 милиона и 300 хиляди евро. За толкова пари е обявен имота.

Постройката се разпростира на 920 кв, м. разгъната площ, прилежащите й зелени площи са повече от 5 декара. В това тузарско имение на Сираков се намира и прословутия параклис, в който Илияна често прекарва часове, както самата тя неведнъж е признавала.

В красивото имение е построена будка за денонощния пазач, а за персонала, който обслужва стопаните има отделна постройка. Стлъбището, от което се стига до отделните стаи и до кабинета на бившия футболист, който е пълен с ловните трофеи е цялото от мрамор.

Най-атрактивен обаче е вътрешния басейн. Той се намира на първия етаж. Съвсем близко е до огромния хол. Отделен е от него със стъклени витрини.

Вита стълба отива към втория етаж на къщата. Където са разположени спалните помещения. Баровското жилище притежава и сауна, която Сираков ползвал по няколко пъти на седмица.

Преди да се преселят преди години в Драгалевци спортното семейство имаше друг тузарски имот в Долни Богров. Който бе известен с това, че има два тенис корта, предават от slava.bg.

Не става ясно защо ВИП стопаните искат да продадат огромното си имение. Говори се, че режийните от 12 бона на месец им се виждат множко. Пък може и вече да са се отказали да го продават. Но експертите смятат, че ако някой се реши да купи имота сделката ще е рекорд за българския пазар.

Вижте още много снимки от красивия дом на Илияна и Наско!

илиана раева наско сираков палат

Палата на Наско Сираков и Илиана Раева

Палат за милиони

Двореца на Наско и Илиана

Източник: Е-новини

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.