Home » България » Орхан Мурад се гордее с дъщеря си: Сузанита се отърва от дрогата, качила е 14 кг. в комуната
Орхан Мурад се гордее с дъщеря си: Сузанита се отърва от дрогата качила е 14 кг. в комуната

Орхан Мурад се гордее с дъщеря си: Сузанита се отърва от дрогата, качила е 14 кг. в комуната

Сузанита вече е добре! Това заяви уверено бащата на скандалната млада изпълнителка Орхан Мурад, видя 365 Новини.

Пред “България Днес” той разказа, че дъщеря му се чувства чудесно, вече е вкъщи и няма да посегне отново към наркотиците.

“Сузи е повече от добре. Здрава е, наддала е около 14 килограма за месец. Виждам, че е мотивирана и спокойна” – разказва Орхан за щерка си, която прекара известно време в клиника. Там тя лекуваше зависимостта си към забранени субстанции.

Орхан споделя, че не само е щастлив, че Сузанита се е откъснала от вредните навици, но и е горд с нея. “Когато тя сподели открито, че се лекува, някои хора ни питаха дали ние с Шенай като нейни родители не се чувстваме обидени, не ни ли засрамва. Не! Не само, че не сме засрамени, а сме горди с решението й” – категоричен е даровитият изпълнител.

Мурад твърди още, че Сузанита може да е пример за много млади хора, кривнали от правия път и изкушени от наркотиците.

Младата певица се надява нейни връстници, изкушени от опасните субстанции, да я последват и да се откъснат завинаги от тях. Освен всичко останало Сузанита вече работи и по нови проекти. Тя не се е отказала от музикалния шоубизнес, в който навлезе с гръм и трясък твърде млада, пише “България Днес”.

“Това е една друга пандемия, различна от коронавируса, която е от много време и много млади хора стават нейни жертви. Важното е да намериш път към справянето и лечението” – казва Орхан.

Източник: Хот Арена

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.