Home » България » Огласиха ужасяващи подробности за кървавия екшън с едрия земеделец Тодоранов
Огласиха ужасяващи подробности за кървавия екшън с едрия земеделец Тодоранов

Огласиха ужасяващи подробности за кървавия екшън с едрия земеделец Тодоранов

Бизнесменът  Румен Тодоранов се е самоубил. Това е водещата  версия на полицията по разследването на смъртта на едрия земеделец.

Председателят на Регионалния фермерски съюз – Павликени и член на Националната асоциация на зърнопроизводителите бе открит вчера мъртъв с огнестрелна рана от пистолет в бащината му къща в търновското село Поликраище.

До него е открит и законно притежаваното му оръжие. Разследващите обаче не изключват и други версии, затова разследват и всички възможности.

Все още не е ясно какво точно се е случило в къщата. Там Тодоранов е прострелян, след като сутринта бил на работа. Първоначалният оглед навежда към самоубийство, не е ясно в къщата да е имало други хора.

Сутринта Румен Тодоранов е отишъл на работа и както обикновено разпределил задачите на служителите си. След това се отправил към родната си къща. По думите на хората в селото той се е държал нормално и нищо не предвещавало трагедията. Има обаче данни, че работил с много кредити, тъй като развивал крупна земеделска дейност. В

ъпреки това няма данни земеделският производител да е имал финансови проблеми.

Той стопанисва 11 500 дка, засети основно с пшеница, ечемик, рапица, слънчоглед и царевица. Земята, която обработва, е основно в Горнооряховска и Търновска област – в селата Хотница, Русаля, Момин сбор, в Поликраище, Крушето, Първомайци и Янтра.

Тодоранов развива и биологично производство – ябълки и сини сливи на площ от 72 дка. Съселяните му от с. Поликраище го познават като сърцат дарител, подкрепил не е едно и две мероприятия, пише „Борба“.

Румен Тодоранов е семеен, баща на три дъщери.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.