Home » България » Няма ли край? Жестока драма в семейството на Нана Гладуиш!
Няма ли край? Жестока драма в семейството на Нана Гладуиш

Няма ли край? Жестока драма в семейството на Нана Гладуиш!

Трудностите в живота на Нана Гладуиш нямат край. Преди дни водещата изрази твърдата си позиция за извънредното положение и мнение, че то повече вреди отколкото помага.

Тя е притеснена не толкова за собственото си, колкото за здравето на сестра си. Преди 3 години Мартина също бе диагностицирана с онкологично заболяване, а в момента не може да се подложи на операция, тъй като всички планови се отлагали.

„Сестра ми е с метастази в главата и не мога да я изведа никъде и да я оперирам планово, ако не се случи нещо спешно. Накрая да не стане, че ще убием повече пациенти с хронични заболявания, отколкото хора ще умрат от епидемията“, откровена е Нана.

Водещата на „Съдебен спор“ претърпя множество терапии в битката си с рака на гърдата, претърпя и операция за отстраняването на яйчниците, след като се оказа носител на генна мутация, която предразполага към появата на тумори.

Всъщност именно тя била причина в рода й да има толкова онкоболни. Рак е имала и майка й, която си отиде преди 6 месеца.

Баща й Стефан, който бил капитан на кораб, си отишъл от рак на белите дробове на 25 септември 2007 година. Смъртоносното заболяване отнема на Гладуиш и баба й. Братовчед на водещата също не могъл да прескочи трапа и се споминал от тумор на щитовидната жлеза, пише Ретро.

Източник: Марица

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.