Home » Горещо » Нерви в поп фолка! Кали изригна с нечуван гняв, ето причината
Нерви в поп фолка! Кали изригна с нечуван гняв ето причината

Нерви в поп фолка! Кали изригна с нечуван гняв, ето причината

Припомняме, че последните дни плъзнаха слухове, че поп фолк дивата Кали зарязва сцената и отдава на друго житейско поприще.

Фолк певицата Кали е бясна на клюките, че ще изостави музиката и ще се впусне в дебрите на борсовата търговия, научи HotArena. Това сериозно я ядоса и тя избухна на личния си профил.

„Защо превръщате шегата в истина и проблем? Аз съм певица и винаги ще остана такава! Никога не съм казвала, че ще спра да пея, за да се занимавам с борсова търговия!

Просто оттук насетне ще съобразя музиката си с начин, по който я усещам и разбирам със сърцето си, а не по познатия ви комерсиален начин!”, споделя в пост в социалните мрежи изпълнителката.

Тя е категорична, че не вижда бъдещето си далеч от музикалния свят, пише „България днес”.

Певицата настоя и повече да не се спекулира с личния й живот и връзките й.

„Спрете да ме питате за неща, които са лични. Това си е моя работа, и едва ли действията ми у дома по някакъв начин ще променят живота на хората, които дори не ме познават!”, пише в профила си в социалната мрежа тя.

„Колкото до децата ми? Обожавам ги и правя всичко, за да отгледам едни възпитани и добри момчета. Дали ги бия?

Малко са хората, които не са натупвали децата си, когато не слушат по дупетата, но вие предпочитате да интерпретирате шегата ми като УЖАС. Аууу….”, казва още Кали.

„Огледайте се, и се захванете с истинските насилници, а не с мен. Аз не съм важна извън музиката си! Колкото до любовта и дали съм сама? Не е ваша работа!!!”, завършва емоционалния си пост тя.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.