Водещите новини
Home » Забавно » Не подценявайте това! Намирате монети на пътя? Получавате знак от висшите сили
Не подценявайте това! Намирате монети на пътя?

Не подценявайте това! Намирате монети на пътя? Получавате знак от висшите сили

На всеки му се е случвало да намери монета на пътя. Ако и вие сте сред тези късметлии, вероятно сте прибирали паричката в джоба си, смятайки я за късметче.

В това са вярвали хората още от древни времена.

Има и теория обаче, която твърди, че събирането на вещи от улицата има лошо знамение, без значение какви са тези предмети. А откритата монета на пътя, всъщност е знак от висшите сили и той трябва да се тълкува спрямо стойността на монетата.

1 стотинка или 1 лев – означава, че сте готови за промяна. Дошло е време да сложите начало на нещо ново и да му се радвате, защото то ще е за добро. Новото ви начинание ще успее.

2 стотинки или 2 лева – не правете всичко сами. Добре е да се опрете на нечия помощ, да я потърсите, а не да се мъчите. Монетата ви напомня, че близките ви винаги ще ви помогнат.

5 стотинки – предстои ви духовно развитие. В китайската нумерология числото 5 е символ на радостта, ето защо намирането на тази монета е знак за голям успех.

10 стотинки – време е да обърнете внимание на това, което пренебрегвате отдавна. Ако то е свързано с важно решение, просто се доверете на интуицията си и всичко ще се реши по правилния за вас начин.

20 стотинки – очакват ви сериозни парични постъпления. Ако имате финансови затруднения, всичко ще се реши съвсем скоро.

50 стотинки – чувства и страст. Ще ви връхлети нова любов или тази, която имате ще претърпи ново събуждане.

Твоят коментар

About 365Novini

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook