Home » България » Не е само Сашко: Ето ги другите безследно изчезнали български деца
Не е само Сашко: Ето ги другите безследно изчезнали български деца

Не е само Сашко: Ето ги другите безследно изчезнали български деца

Една седмица вече няма следа от изчезналия мистериозно Сашко.

Въпреки огромните усилия, които положиха и полиция и доброволци резултат няма. Но това не е първото дете, което изчезва така мистериозно. Стар репортаж та Нова ТВ разказва за хилядите случаи разкрити и неразкрити.

 

Едногодишният Мариян, който изчезна на 22 октомври 2019 година от двора на семейната къща и още няма следа от детето. Тогава бащата разказва, че издирването протича по същия начин, включват се много полицаи, следови кучета, доброволци, но и до ден днешен следа няма.

На 22 юли 2002 г. изчезва и 17-годишната тогава Десислава, дълго издирвана, но без следа и до ден днешен.

Някои помнят и Съвестин, който живее в столичния квартал „Люлин“. Баща му го пуска навън, за да поиграе с приятели, а от тогава до днес следа от 7-годишното дете няма.

Не по-малко тревожен факт е, че през 1998 година от Добрич в разстояние на по месец-два изчезват много хора и тогава града си спечелва прозвището „Бермудският триъгълник“.

Криминолог разказва, че някои от тях са открити мъртви, но има и такива от които до ден днешен следа няма и каква е съдбата им никой не знае. Но близките не губят надежда, продължават да ги чакат, да чуят поне какво се е случило с тях, защото тази неизвестност е като граница между двата свята, за която се надяват да не е прекрачена от любимите деца и близки.

Твоят коментар

About Natali Slavcheva

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.