Home » България » Напитката, с която Станка Златева се стопява преди състезание: Правя си тази вода с 4 съставки и по- добре не съм се чувствала никога
Напитката, с която Станка Златева се стопява преди състезание: Правя си тази вода с 4 съставки и по- добре не съм се чувствала никога

Напитката, с която Станка Златева се стопява преди състезание: Правя си тази вода с 4 съставки и по- добре не съм се чувствала никога

Понякога имаш нужда от напитка за отслабване, за да осъзнаеш, че у теб има доста потенциал!

Знае се от години, че Станка Златева не е от традиционните жени. Причината, разбира се, е в мъжкия спорт, който тя практикуваше. Тя обаче успя да обърне нещата и всичко е благодарение на напитка за отслабване, разбра 365 Новини.

Световната шампионка по борба върви към пълния си залез на кариерата, но това отвори за нея други врати, а точно тези на женската ѝ същност. Това става възможно само ако знаеш какво да консумираш.

Рецептата, водеща не само до отслабване, но и до прилив на енергия, не е сложна, но пък действа бързо. Нейният срок за полезно действие е 10 дни, в които пациентът става много по-красив и здрав.

Съставки:

1 л. вода;
1 суп. лъж. стевия;
1 суп. лъж. джинджифил на прах;
1 суп. лъж. куркума на прах;
5 суп. лъж. лимонов сок;
1/2 ч. лъж. лют червен пипер.

Приготвяне:

Водата е необходимо хубаво да заври на котлона. После се смъква от там и се оставя за 5 минути настрани. През това време вече трябва да са смесени другите съставки в отделна кана. След като минат 5-те минути, водата се сипва в каната – така, че да залее добре всичко останало вътре.

Консумация:

Получената напитка за отслабване е необходимо да се изпие абсолютно цялата в рамките на деня. Най-добре е да се изпие на две. Всеки ден трябва да се приготвя нова доза. Най-добре е тя да се приема преди хранене.

Този еликсир е нужно да се приема минимум 10 дни, за да има някакви съществени резултати. Няма ограничения за максимално ползване, така че се пие толкова, колкото се прецени за нужно. Освен бързото сваляне на килограми, напитката води до усилване на имунитета и силна енергичност. Тя е много полезна и за пречистване на тялото.

„След като спрях със спорта, почувствах, че е необходимо отново да дам шанс на своята женственост. Тази смес ми помогна много в това отношение.“ – споделя щастливата Станка Златева.

Източник: Bgnow

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.