Home » Рецепти » Напитка от магданоз и лимон за сваляне на излишните килограми
Напитка от магданоз и лимон за сваляне на излишните килограми

Напитка от магданоз и лимон за сваляне на излишните килограми

Ако имате проблеми с наднорменото тегло и искате да се отървете от излишните килограми по здравословен и естествен начин, тази проста напитка за изгаряне на мазнини е подходящото средство за вас.

Наднорменото тегло се появява заради прекомерно натрупване на мазнини в тялото. Натрупването на мазнини заплашва цялостното здраве и значително влияе върху функционирането на повечето жизненоважни органи, включително сърцето, черния дроб и бъбреците.

Освен това, за хората с наднормено тегло се повишава рискът от развитие на диабет, хипертония, сърдечни заболявания, дисфункция на жлъчния мехур, дори костни деформации като подагра и др.

Ако имате проблеми с наднорменото тегло и искате да се отървете от него по здравословен и естествен начин, тази проста напитка за изгаряне на мазнини е подходящото средство за вас.

Необходими съставки:

1 лимон
60 г магданоз
300 мл вода

Приготвяне:

Изцедете сока от лимона и го разбъркайте в кухненския робот с магданоза. Сложете сместа в халба и добавете студена вода.

Пийте тази напитка от магданоз всяка сутрин на празен стомах в продължение на 5 последователни дни. След 10-дневна почивка повторете курса. Можете да продължите да правите процедурата (според посочения график), докато постигнете желания резултат, тъй като средството е абсолютно безопасно и много полезно.

Количеството съставки са за една доза. Не можете да приготвите напитката за следващия прием – тя трябва винаги да е прясна.

Това средство ускорява процеса на изгаряне на мазнини и дава на тялото много основни витамини и минерали.

Магданозът също подобрява храносмилането и стимулира организма интензивно да премахва излишната течност, като по този начин помага да се справите с подуването.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.