Home » Живот » На 50 години заминах в Канада и карам спокойни старини
На 50 години заминах в Канада и карам спокойни старини

На 50 години заминах в Канада и карам спокойни старини

Пиша този текст по повод статията, която прочетох в сайта „Ретро“ – „Парното удари Латинка Петрова с шокова сметка“.

Живея повече от 20 години в Канада, вече съм пенсионер с 1600 долара пенсия в двустаен апартамент, за който плащам 560 долара на месец, като в наема ми влизат безплатно ток, отопление и топла вода, студената тук е безплатна.

На 50 години реших да сменя дестинацията и се преселих тук и не съжалявам, напротив, карам спокойни старини. На човек, когато една страна не му дава възможност да живее достойно, е длъжен да смени пребиваването си с друга, която му дава възможност да живее достойно и спокойно. Свободни хора сме и изборът е наш за това как ще уредим живота си и как живеем!

Трябва да се оставят хора като радевци, рашковци, кирчо и кокорчо, комунистическата приватизаторка импексова без един работен ден и онези с чирпаците в ръце от „демократичната десница“, които само гледат да се докопат до софрата сами в тази държава! Мислещите, интелигентните и можещите хора трябва да се изнесат.

Така че стягайте куфарите!

Канада е обявила квота за българи 500 семейства годишно, защото само 2% нашенци са на социални помощи, а тук сме повече от 100 000, и получават по 560 долара на човек плюс 500 долара за дете на месец. Повечето от българите, живеещи в Канада, имат къщи, карат нови коли и се чудят къде да прекарат ваканцията в топлите страни.

Бъдете здрави и мислете!

Димитър Д.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.