Home » Зодии » На 23 август започва нещо ново и различно за всеки от нас
На 23 август започва нещо ново

На 23 август започва нещо ново и различно за всеки от нас

Сезонът на Дева е тук, за да ви изведе от комфортната ви зона към неизвестното, научи 365novini.

На 23 август Слънцето ще излезе от зодиакалния знак на Лъв, за да навлезе в този на Дева. Девицата ловец излиза от леговището си, за да донесе промяна.

И докато енергията на Лъв е концентрирана върху себеизразяването и даването му на гласност, Девата изисква да приравним действията с нашите цели.

Отбелязвайки осъществяващия се преход вие преразглеждате ценностите си както и къде се намирате в живота. Това е начинът да насочите енергията в правилната посока.

Много от нас ще изпитат огромната нужда да свържат живота си с този на други.

Това може да обхваща професионалното изграждане, финансите, а дори и дребните детайли, в които ще прозрете желание за ред.

Поглеждайки назад към изминалата година, Девата ни призовава да приключим нещата, които започнахме през предишните месеци и да разгледаме най-прецизно лошите навици.

А колкото повече се доближаваме до равноденствието, толкова повече ще почувстваме тенденцията да преоценим целите и рутината, която следваме, за да се възползваме пълноценно от прагматичната енергия на Девата.

Въпреки че не всички зодиакални знаци притежават “окото на Девата”, всички ние ще имаме възможността да използваме влиянието на потока от съсредоточеност през този период.

През изминалите месеци ретроградните движения на Меркурий, Нептун, Юпитер и Плутон, удвоиха енергията на “ранения лечител”, а това ни позволи да излезем и от “ретроградните” системи на вярвания.

Ненужните убеждения се сринаха напълно, тласкайки ни в съвсем различна посока.

Този процес от своя страна може да ни кара да се чувстваме леко изгубени и именно тук сезонът на Девата превежда нещата в перспектива за нас.

Не бъркайте упоритостта на Девата, изграждаща целенасочен живот, с наложената представата за скучни и тревожни представители на този знак.

Напротив, техните фокус, организация и постоянен стремеж за растеж произлизат от място на автентично изразяване на Същността.

А вие желаете ли наистина да използвате енергията на Девата и да организирате живота си?

Източник: novotopoznanie

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.