Home » Свят » Мюсюлмани отвлекли Цеца Величкович, обръснали я гола глава
Мюсюлмани отвлекли Цеца Величкович

Мюсюлмани отвлекли Цеца Величкович, обръснали я гола глава

Как е протекла първата среща на Желко Ражнатович Аркан и Светлана Величкович, станала по-късно известна като Цеца – за това разказва Михайло Улемек, бивш офицер от Сръбската доброволческа гвардия на Аркан и чичо на Милорад Улемек Легия (който в момента излежава 40-годишна присъда за убийството на премиера Зоран Джинджич), научи  365novini.

„Аркан и Оливер Мандич – сръбски музикант бяха много добри приятели и един ден идва той при Аркан в Ердут да му се оплаче с голям проблем, който има“, обяснява Улемек, цитиран от сръбското издание „Ало“.

Тогава Мандич обяснява на Аркан, че има една млада, красива и добра певица, която се намира в Швейцария при някакви мюсюлмани, пише Блиц.

„Отишла по договор, разказа Оливер Мандич на Аркан, а те й взели паспорта, след това я и дрогирали. Първо й впръсквали дрога в ябълки и портокали. Подстригана е гола глава, а майка й и баща й плачат и я оплакват“, продължава Михайло Улемек.

И той разкрива как Оливер Мандич помолил Аркан да я избави от това робство.

Аркан само отговорил, че за него няма невъзможни неща и веднага ангажирал свои приятели да прехвърлят Светлана Величкович във Виена.

„След известно време Цеца се появява на една сватба в Ердут. Оливер я довел да пее“, продължава Улемек.

Първите думи на Аркан, след като я видял, били: „Какво си ми я довел?“, обръщайки се към Оливер Мандич.

Михайло Улемек разказва още, че един път в някакъв хотел в Баня Лука на вратата на стаята му почукала Цеца.

Той я пуснал да влезе, но изобщо не очаквал това, което тя казала.

„Помоли ме да кажа на Желко /Ражнатович/ някоя и друга добра дума за нея, защото той я няма за нищо“, казва Михайло.

Тогава той й обяснил, че няма какво хубаво да каже за нея на Аркан.

„Пушеше цигара след цигара, той това не обичаше. Пиеше бира след бира, човекът в живота си не беше близвал алкохол, той това не обича. Не съм спал с нея, че да я знам как е в леглото. Как да я хваля?“, продължава разказа си чичото на Легия пред Balkan info и добавя, че след неговите думи Цеца се обърнала и си тръгнала.

По думите на Улемек след случката в хотела Цеца била казала на Раде Раконяц /бодигард на Аркан/, че ще направи техния командир послушно кученце.

Михайло коментирал пред бодигарда, че това е невъзможно и че една глупава певица не може да направи нищо на Аркан. Раконяц предупредил Улемек, че Цеца не е наивна.

„Мина време и Аркан ме вика да отида в Белград. Тръгваме към една къща, вътре мрак, изведнъж се оказва, че това е студио на Марина и Фута Туцакович. Облепено с кори за яйца, Цеца в един стъклен кафез със слушалки, онзи там нещо миксира“, разказва Михайло Улемек.

На сватбата на Цеца и Аркан Михайло Улемек се напил, но не от радост. „Аз и покойният Шуца Джорджевич изпихме при Цеца едни 2 литра уиски, а след това още четири. Да ви кажа, от мъка плаках“, с тези думи Улемек завършва разказа си за това как са се запознали Аркан и Цеца.

Марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.