Home » Топ новини » Монах разваля магии, цери безплодие! (Но чудесата не свършват с това)
Монах разваля магии цери безплодие!

Монах разваля магии, цери безплодие! (Но чудесата не свършват с това)

Монахът е известен в цяла България с целебните молитви, с които лекува, разбра 365 Новини.

Отец Христодул от Дряновския манастир е за мнозина Бог, който помага на нуждаещите се. За мнозина той е и „силен молитвеник”, за други отецът сътворява земни чудеса. Познат е и като чудотворният дядо от Дряновската обител.

За него се говорят чудеса. Отецът гони демони и бесове.

Още разваля магии и помага на бездетни да се сдобият с дълго чакана рожба, помага на болни да се излекуват. И всичко това отец Христодул прави с така наречената Киприяновата молитва.

Той не е от тези святи хора, които напълно отпримчат направата и негативното влияние върху съдбата и живота на хората.

Според светият човек магията може да бъде написана с мастило, с кръв, скрита под праг,поместена в камък, дърво, дори в къщата.

И ако веднъж е направена, не може да бъде заличена, а се разваля само с молитва.

Отецът е посветил дълги години на вярата, като е помогнал на мнозина да се избавят от страдания и прокоби.

Случаите са безброй, а благодарните хора стотици и хиляди. Последният случай е със семейна двойка, която двадесет години нямала деца.

50-годишната жена правила цели шест, но все неуспешни случаи, за да забременее ин витро. Но нещата така и не се случили. Сега щастливото семейство вече си има момиченце и родителите винаги се връщат в светата обител, за да благоради на монаха за стореното чудо.

Четвъртокласникът Софрони от село Горна Лука също се докоснал до чудото.

Момчето карало колело и го блъснала кола. Приели го в болница с тежка черепно-мозъчна травма. Лекарите не давали надежда, дори му давали кратък живот след катастрофата. Трудно и бавно било възстановяването.

Родителите чули за отец Христодул и дошли в Дряновския манастир, защото били съкрушени от мъка.

Монахът се оказал последната им надежда. Той прочел Киприяновата молитва на негови дрешки. Постепенно детето се подобрило и го изписали от болницата. Понеже не било кръстено, родителите му го довели в манастира в инвалидна количка, за да приеме Светото кръщене.

Сега вече е здрав, расте и играе безгрижно. От инцидента му останала само травмата на едната ръка, която била по-малко подвижна от другата.

Отец Христодул от Дряновския манастир се е отрекъл от светските съблазни. И не спира да дава надежда и изцеление на бедните и отчаяните.

Източник: Топ актуално

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.