Home » Живот » Млада майка се разрови в старите СНИМКИ на мъжа си и онемя от видяното
Млада майка се разрови в старите СНИМКИ на мъжа си и онемя от видяното

Млада майка се разрови в старите СНИМКИ на мъжа си и онемя от видяното

Млада майка от Канада взриви мрежата си невероятната си история. Тя е свързана с медицинската сестра, която се е грижела за недоносения й син Зейн и е поредното доказателство, че съдбата доста често ни поднася неочаквани изненади. 

Лиса Макгоуен е медицинска сестра в университетската болница „Сейнт Питър“ в Ню Брънзуик, Канада. През годините през ръцете й са преминали хиляди недоносени бебета, за които тя внимателно се е грижела.

Малкият Зейн се появява на бял свят 10 седмици преди термина и също попада под грижите й. Оказало се обаче, че той не е единственият член на семейството, над когото е бдяла медицинската сестра.

Преди 33 години в същата болница, шест седмици по-рано от предвиденото, се ражда и баща му Дейвид Колдуел. Докато преглеждала старите снимки на мъжа си, Рената с изненада установила, че медицинската сестра, която държи на ръце малкия Дейвид, много прилича на Лиса.

“Миналата неделя той извади детския си албум, за да ми покаже снимките си. Разлиствайки страниците, попаднах на снимка с дама, която го държи на ръце. Веднага го попитах коя е”, разказва развълнуваната майка.

“Дейвид ми каза, че това е медицинската сестра, която се е грижела за него в отделението за недоносени бебета. С майка му станали големи приятелки и тя дори я помолила да се снима с малкия Дейвид в деня на изписването му”, добавя тя.

Когато Рената казала на мъжа си, че това е същата медицинска сестра, която в момента се грижи за сина им, Дейвид не й повярвал.

Затова заедно отишли в болницата със снимката и започнали да разпитват коя е жената от стария кадър. Всички били единодушни, че това е Лиса.

“Майката на Дейвид почина, когато беше ученик. Именно тя му е разказала за Лиса. “Тя е удивителен човек. И се грижеше много за теб, докато бяхме в болницата”. Сега и двамата смятаме, че тя е нашият ангел”, казва още Рената пред CBS7.

“Последните две седмици бяха пълни с емоции и несигурност, но сега се успокоихме, знаейки, че това е същата сестра, която преди 33 години се е грижила за мъжа, когото обичам”, пише Рената.

“Това е съдба. И тя направи пълен кръг”, обобщава съпругът й Дейвид. /jenata.blitz.bg

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.