Home » Горещо » Млад мъж се увърта около бившата на Зуека
бившата на Зуека

Млад мъж се увърта около бившата на Зуека

Млад мъж отчита постоянно присъствие в живота на бившата любима на Зуека—Нина Димитрова. Експоловинката на Васил Василев—Зуека от доста време е в компанията на младежа, за който се знае, че е част от екипа на актрисата и двамата работят от години, научи  365novini.

Името му е Светослав Николов и той е до Нина във всяко нейно начинание. Техни колеги обаче твърдят, че те питаят близки симпатии един към друг от доста време. Официално Нина няма мъж до себе си, а младежът също не е обвързан.

След като се раздели със Зуека преди 7 години, Нина продължава да се грижи за дъщеря им Девина заедно с него. Двамата запазиха приятелски отношения и след раздялата, като дори отпразнуваха заедно абитуриентския й бал, пише „България днес”.

В момента Девина учи в чужбина, а Нина официално е сама. Зуека пък има ново семейство.

След като преодоля раздялата, която се случи много цивилизовано, Димитрова отново работи на пълни обороти. След два изключително успешни сезона в Сатиричния театър, отличеният с 4 статуетки „Икар” и 5 престижни национални награди спектакъл „Ревизор” на Гогол влезе в афиша на театър „Кредо”.

Като режисьор Нина направи премиерата на представлението през март в „Сити Арт център”, а събитието имаше небивал успех.

„Целият ми живот е свързан с театъра и студентите. Това е, което ме прави щастлива”, споделя Нина.

Основателката на „Кредо” даде летящ професионален старт на много млади таланти. В трупата й са Шахин Шехзен, Антоан Петров, Денис Хаят, Павел Емиров, Елица Костова, Мирела Карабанчева, Славена Ангелова, Атанас Апостолов, Димитър Несторов, Мартин Христов, Воил Велев и други.

hotarena.net

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.