Home » Горещо » Млад мъж изригна срещу варненките: Не сте способни дори на безобиден флирт
Млад мъж изригна срещу варненките: Не сте способни дори на безобиден флирт

Млад мъж изригна срещу варненките: Не сте способни дори на безобиден флирт

Млад мъж направи емоционално обръщение към варненки, които се славят като най-красивите българки, в групата „Забелязано във Варна„.

Постът му е набрал стотици коментари и реакции.

Той твърди, че варненки не умеят да флиртуват, затова пък рускините и украинките им крадат мъжете, „защото те го умеят много добре“.

Ето как си е излял душата Мартин Василев:

„Обръщам се към повечето варненки между 20 и 30 годишна възраст (с изключение на омъжените). Скъпи момичета, не знам дали го осъзнавате, но в България вие сте на върха по сухарство и комплексираност. Имате нулеви умения за комуникация и не сте способни дори на безобиден флирт.

Дори и най-големите к.ври в града, дето половиния град се е събуждал с тях поне веднъж, се правят на свети води ненапити. Толкова скучни жени, може би няма никъде по света. Човек и комплимент да им направи се мръщят и да ги почерпи се мръщят. Иначе през Тиндер се слагат на всеки втори. Въпроса не е в с.кса, а в това да умеете да общувате с мъже, които ви правят комплимент или искат просто да се запознаят с вас.

Това, че се запознавате с някой не ви прави лесни, нито пък значи ,че сте длъжни да си лягате с дадения човек. Това е просто запознанство, което може да доведе до едно чисто приятелство. Обикалял съм много страни, но такива сухарки като варненки няма никъде. Все ги е страх някой да не си помисли, че са лесни.

Дори и дадения мъж да не ви хареса просто се усмихнете и му кажете “ Благодаря“, а после културно му покажете, че не сте заинтересована, а не да се мръщите и да нагрубявате мъжа, дето се е осмелил да направи крачка към вас.

Лично аз не страдам от липса на внимание от страна на жените, но съм живял и в други страни, там младежта наистина живее интересно и си общуват много по-открито и приятно. Тука жените са изключително груби и затворени (за пред хората). Не умеят да флиртуват, за това пък рускините и украинките ви крадат мъжете, защото те го умеят много добре. Могат да дадат женствеността си и приятното общуване на мъжа, не е заради с.кса.“

Ето и част от коментарите под поста му:

„Когато мъж говори общо за жените, обикновено става въпрос за една конкретна ..“

Къв е шанса всички жени между 20 и 30 във Варна да са сбъркани, а не ти да си в грешка?

Няма мъж, който „просто“ иска да се запознае с жена. Ако тя не желае и няма интерес е напълно нормално да го отхвърли възпитано и културно за предпочитане. Ако не го направи по този начин, това говори за нейния капацитет и срама остава за нея, не за мъжа, той може само да се радва, че не е задълбочил запознанството!

Дали едното не е следствие на другото. Българския мъж някак не търпи отказ. И се започва едно нагрубяване. Спестявайки си това много жени се затварят за общуване. Което в този пост се нарича надменност. Мъже…научете се да бъдете мъже и тогава жените пак ще станат жени!

Само комплексар ще тръгне да се обяснява в социалните мрежи.. Звучиш като жена в цикъл, неадекватно..

Варна е град със селско-балкански манталитет, полът няма никакво значение. Това личи и от коментарите. Недей много да разчиташ на рускините, те обичат успелите мъже, а не БГ-неудачници.

Синът ми каза „Мамо, сега разбирам, защо брат ми си нямаше приятелка в България и избяга. Тук момичетата за да те харесват и да ти обърнат внимание, трябва да ги обиждаш, да ги нагрубяваш. Например да им кажеш „Краво“. И те се смеят. Даже и да се държиш грубо, да ги блъскаш. Батко ми неможе така. И аз не искам да се държа така. Вероятно и аз няма да си намеря приятелка в България“ Това са думите на синът ми. Излишно е да казвам, колко тъжно и жалко ми стана…за младежта. За щастие се намери мило момиче, което цени добрите обноски и кавалерски жестове. Като да задържиш или отвориш врата и др…

„Право е момчето, не искат да си губят излишно времето, само като го видят, разбират, че няма да има с.. и хайде, стават груби. Иначе е прав, че в чистите отношения е много по-интересно, но затова трябват чисти хора. А колкото до варненките, да ме прощава, ама първо да пита откога са във Варна и после да ги нарича варненки.“

„Аз пък ще кажа друга гледна точка, върху която да се замислите. Лично аз ненавиждам комплименти. Знам си цената, знам си качествата и недостатъците. Особено от непознати, комплимент ми звучи като ласкателство с някакви скрити цели. Бих се запознала и заговорила непринудено с мъж, който е подвел някакъв случаен разговор, на случаен принцип, със случайна тема в непринудена обстановка. Било времето, било политиката, било новините, било епидемията. Неща, които са част от ежедневните теми. Кой го вълнува аз как изглеждам? Някакви лични интереси ли? Освен ласкателно, звучи и лицемерно. За външния ми вид може да говори само някой, който ме познава от малко повече време и може да направи някаква разлика, дали съм се потрудила върху нещо ново – коса, цвят, тоалет, маникюр, визия, килограми. Но пак да ги обсъжда мъж е деликатна тема. Защото аз си мисля, на колко жени е направил комплимент днес. Забелязва ли добродетелите във възрастната жена? Ще направи ли път на не толкова хубавата жена? Ами, аз като не мисля че точно днес съм хубава, тоя кво ме будалка? ? ? Та само външността ли забелязва? Вътрешността нямат ли значение?“

„Поста ти ясно изразява твоя интелект и начин на комуникация. Наричаш жените “ коври“ а очакваш чистосърдечни отношения. Явно бързо те преценяват що за човек си. Проблема не е във варенките а в самия теб!!!“

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.