Водещите новини
Home » България » Митко Щерев: В@ксините са спасението! Антив@ксърите са комплексари
Митко Щерев: В@ксините са спасението! Антив@ксърите са комплексари

Митко Щерев: В@ксините са спасението! Антив@ксърите са комплексари

Митко Щерев, който догодина става на 76, е в отлично здраве

„Лили е затворената страница за мен – категорично заяви пред „България Днес“ легендарният композитор. – Убеден съм, че не изпълнява мои парчета по концертите си. Не искам да говоря за нея. Въпреки всичко й желая да е жива и здрава. Да прави още много концерти. И да издава куп албуми“, добави още по адрес на примата Щерев.

Създателят на „Диана експрес“ се притеснява от лошата обстановка в България, свързана с разпространението на коронавируса. Щерев вече е ваксиниран с две дози на „Пфайзер“.

Имунизирал се е преди два месеца. Щерев смята, че голяма част от нашите сънародниците се държат неадекватно.“Говоря за тези, които са против ваксините. Те се опитват да внушат на останалите, че имунизацията срещу вируса ще ни навреди! Вече една година обясняват колко са опасни. След иглата ще ни се случат какви ли не лоши работи. Не, няма! Това е спасението. За мен антиваксърите са комплексари. Трябва да се слушат лекарите и специалистите, а не фейсбук тролове“, довери още пред вестника Щерев.

Легендарният композитор захапа и родителите, които не искат да тестват децата си. Въпреки че за малчуганите са предвидени щадящи тестове, много майка и бащи са против наследниците им да се проверяват дали са болни.

„Просто трябва да се изплюят. Не е кой знае какво. Не разбирам тези родители. Как иначе ще открият, че детето им е болно от коронавирус и разнася заразата, ако не се тества“, чуди се Щерев.

Въпреки че циркулират писания, че двамата с Лили Иванова са заровили томахавките, това не отговаря на истината. Щерев от дълго време е забранил на изпълнителката да пее негови парчета. Сред тях е емблематичната песен „Осъдени души“

Източник: ХотАрена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.