Водещите новини
Home » България » Миро към Борисов: Непоносима мутра си, не го ли схващаш?! Ще плачем за Жан Виденов!
Миро към Борисов: Непоносима мутра си

Миро към Борисов: Непоносима мутра си, не го ли схващаш?! Ще плачем за Жан Виденов!

Сподели новината
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Миро е убеден, че Жан Виденов е бил политикът, който наистина е мислил за България, тотален антипод на Бойко Борисов!

Дуетната половинка на Галка от Каризма – Миро е човек на изкуството, но никога не е странял от социалните и наболели проблеми в страната ни. А те наистина са много, благодарение на управлението й – начело с Бойко Борисов.

Миро потресен от поведението на Бойко Борисов спрямо народа

И до ден днешен певецът признава, че не спира да се чуди как може да има подобно безочие като това на премиера. Който пет пари не дава, че не друг, а народът му не го иска във властта.

„Колко пъти?! Колко пъти българите излизаха и продължават да излизат на протести срещу него?! Не те искат, бе! Това е. Как не го разбра?!… Как може да излизаш като същинска мутра пред хората и явно да демонстрираш, че не ти пука за мнението им?!

Миро потресен от поведението на Бойко Борисов спрямо народаНепоносимо е вече, поведението му е непоносимо, всичко! Държавата това сме ние и е крайно време управниците ни да разберат, че да – ние сме техните работодатели, а те далеч не са богоизбрани“, категоричен е Миро.

Изпълнителят отива и по-далеч като заявява, че единственият читав премиер, който е работел и мислел за хората, това е Жан Виденов. И че с течение на времето много българи са осъзнали това, на много хора към днешна дата той липсва, пише frognews.bg.

„Помня недоволството и протестите срещу Жан Виденов навремето, но сега си давам сметка, че именно той е бил положителният герой. А отстраняването му е било чисто и просто прокарване на интереси.

Корпоративни интереси на определени кръгове, както извън, така и вътре в партията му. Тези интереси не са спрели нито за ден, затова и сега сме на този хал. Време е това да спре, време е за коренна промяна“, коментира Миро.

Източник: Портал 21

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.