Home » България » Миглена Ангелова попиля НОЩ: Само ни губят времето, радвам се, че няма да ходя на брифинги!
Миглена Ангелова попиля НОЩ: Само ни губят времето

Миглена Ангелова попиля НОЩ: Само ни губят времето, радвам се, че няма да ходя на брифинги!

Тв звездата Миглена Ангелова обсипа с остри критики брифинга на НОЩ, който отново ще трябва да гледаме четвъртък сутрин.

Тя, заедно със спортния журналист Иван Боянов, обсъдиха изявленията за развитието на коронавируса в студиото на “Преди обед”, където са коментатори тази седмица.

По повод обширните обяснения на здравния министър Костадин Ангелов, който изчете подробна статистика на данните за заразата в страната, мадам “Искрено и лично”.

“Разбрахме, че той може да чете. Разбрахме, че няма доверие в журналистите, че и те можгат да четат и трябва да се загуби достатъчно много време, за да може да го прочете Аз се радвам, че няма да ходя на брифинги.”, отсече безмилостно своенравната дама. След няколко минути тя допълни, че изпитва испански срам. “Това означава много да те е срам за действията на друг човек”, поясни Ангелова.

Тази пресконференция можеше да завърши в рамките на 5 минути, а не половин час и в рамките на 2 минути можеше да се изнесат факти, които вълнуват обществото и които са важни за нас. Ние, журналистите, започнахме да губим търпение, изригна и спортният журналист Иван Боянов.

Миглена Ангелова се възмути и от условието всеки журналист да задава само по един въпрос.

“Не върви да има уточнения, че всеки журналист има право на един въпрос. Защото има свобода на словото. Нека поне да изглежда, че има такава”, отсече телевизионерката.

Когато водещата Десислава Атанасова отвори темата колко убедително звучат аргументите за носенето на маските, русчуклийката отсече: “От съшщите хора, които казваха, че няма смисъл от тях и коронавирусът е просто един грип, едно такова доверие те изпълва, че изпитваш желание да следваш новите указания.”, отбеляза тя саркастично.

Екранната партньорка на Сашо Кадиев обясни, че специалистите, твърдели в началото на пандемията, че няма смисъл от носенето на маски, трябва все пак да помнят и да си дават сметка какво са казали.

“Това, което казваш, независимо какви аргументи имаш, макар че твърденията да не се носят маските са били, за да ги носят важните хора, като лекарите, но трябва да си даваш сметка, че казаното е казано и то си остава”, отбеляза критично журналистката.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.