Водещите новини
Home » България » Мануела Малеева срина със земята Борисов: Селския луд! Келеме, което буди само съжаление!
Мануела Малеева закла Борисов: Селския луд! Келеме

Мануела Малеева срина със земята Борисов: Селския луд! Келеме, което буди само съжаление!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Мануела Малеева обедини мнението на милиони българи в един пост!

Родната легенда на тениса Мануела Малеева си заслужи аплодисментите заради начина, по който буквално „закла“ премиера Бойко Борисов. Тя постави на стената си пост, който олицетворява не само нейното мнение, но и това на милиони българи.

Мануела Малеева размаза Бойко Борисов

Причината за смелите и откровени думи този път е наглото поведение на министър-председателя преди няколко дни, когато неканен и нечакан се изтъпани на брифинга за Covid-19.

И не само това, но грубо прекъсна членовете на НОЩ, за да може да атакува словесно най-големия си враг – президента Румен Радев. От когото очевадно изпитва най-големия страх в живота си.

Мануела Малеева размаза Бойко Борисов„Борисов е дъното! Този човек имаше наглостта и безочието да нахлуе на брифинг, които не е негов, за да изръси поредния си монолог. Хората не казаха нищо, биха ли посмели?! Изслушаха му тирадата и го изчакаха да си тръгне.

Като селския луд, с когото са свикнали още от малък и си го отглеждат ей така, по навик. Борисов обаче не си даде сметка, че погледите и отношението на хората около него беше точно такова – като към селския идиот, не предизвикващ нищо друго, освен съжаление.

Знаем си го отдавна келемето, пък и не е агресивно. Пристигне, поседне, изпее си песента и си вдигне чукалата. Само че от това му поведение на демокрацията, институциите и реда в държавата фамилията им се разкатава.

Аман бе, хора! Оставка, мутри“, завършва постът на стената на Мануела Малеева. Която за пореден път показа, че е директен, прям и независим човек, изказващ мнението си на висок глас.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.