Водещите новини
Home » България » Маги Халваджиян взриви мрежата с покъртителни думи за Милен Цветков и убиеца му
Маги Халваджиян взриви мрежата с покъртителни думи за Милен Цветков и убиеца му

Маги Халваджиян взриви мрежата с покъртителни думи за Милен Цветков и убиеца му

Телевизионният продуцент Маги Халваджиян е гневен след смъртта на известния журналист и водещ Милен Цветков навръх Възкресение Христово. 

Сред реагиралите на трагедията бе и телевизионният продуцент Магърдич Халваджиян (Публикуваме думите му без редакторска намеса):

“Поста ми ще е гневен! И ще е свързан с поста ми за безотговорните , които напуснаха София! Ако е вярно това, че надрусан младеж се е врязал в колата на Милен, докато е чакал на червен светофар, всичко си идва на мястото!

Да умреш в центъра на празна София по този нелеп начин, значи само едно: Безотговорни сме! Към всичко! Безотговорни към себе си, към децата си, към работата си, към здравето си, към обществото и към живота!

Днес ще поработим между другото, утре ще си гледаме децата между другото, после ще спазваме правилата, ама уж, и накрая ще обвиним света, че ни е крив!

Е, да, не всички сме такива! Но критичната маса е такава! Сигурно звучи болезнено! Но и мен ме боли! Зверски ме боли за Милен!

Той все се мъчеше да разбере защо сме толкова криви! И си отиде убит от същата тази безотговорност!

Днес, ще е дрогирано момче, утре ще е корумпиран и безотговорен към държавата политик, вдругиден мързелив и некомпетентен чиновник! Има ги много! И са навсякъде! Сбогом, Милене!

Дано там горе откриеш истината за нас! Истината за това какво, по дяволите, ни има!

Лек път, човече!”

Твоят коментар

About clslavchev

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: