Водещите новини
Home » Здраве » Мадуро представя медикамент, който убива К-19 на 100% с 10 капки на езика
Мадуро представя медикамент който убива К-19 на 100% с 10 капки на езика

Мадуро представя медикамент, който убива К-19 на 100% с 10 капки на езика

Сподели новината
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Президентът на Венецуела Николас Мадуро представи пред медии в неделя капки, които определи като „чудодейни“, тъй като неутрализират коронавируса на 100 процента, ако се прилагат на всеки четири часа.

Той увери, че лекарството няма и никакви странични ефекти.

„Получих разрешение от здравните власти да предоставя на вашето внимание това лекарство, което неутрализира на 100% коронавируса. Казва се „Карвативир“, но е по-познато с името си „чудодейните капки на Хосе Грегорио Ернандес“, обяви в телевизионен ефир Мадуро.

По думите му въпросният медикамент е минал различни клинични тествания и е бил „разработван от учени и биолози в продължение на девет месеца“.

Мадуро също така подчерта, че е бил тестван и върху тежко болни от COVID-19, които „веднага се възстановявали след лечение с капките“.

Десет капчици на езика на всеки четири часа и чудото е факт. Това е изключително силно лекарство, което убива коронавируса, настоя Мадуро и допълни, че всичко около разработването на медикамента ще бъде публикувано в „международните списания“.

Очаква се още тази седмица спорният по отношение на ефективността си медикамент да бъде пуснат в масово производство, с което ще бъдат заредени всички болници и медицински центрове в страната, информира онлайн порталът 20minutos.

Държавният глава на южноамериканската страна обяви на пресконференцията, че правителството ще предостави цялата информация и на генералния директор на СЗО Тедрос Гебрейесус, за да се запознае с него и да го сертифицира.

About Натали Славова

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.