Водещите новини
Home » Горещо » Любо Нейков казва „чао“ на Би Ти Ви
Любо Нейков

Любо Нейков казва „чао“ на Би Ти Ви

Актьорът Любо Нейков бил готов да спре „Комиците“, ако още малко го размотават, научи 365novini.

Любо Нейков е с единия крак въче вън от Би Ти Ви – пише в. „Уикенд“. Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов бавно, но сигурно заемат всички вакантни отрязъци от програмната смеха, докато пухкавият актьор, който доскоро владееше ефира, е останал само с едно предаване – „Комиците“, което обаче също е под въпрос – отбелязва изданието.

Любо Нейков все още не е обявил снимки за нов сезон на шоуто. Очаква се предаването да продължи излъчването си три пъти седмично по половин час, след като мисналия сезон се наложи да пълни дупки късно вечер, докато Би Ти Веи се подготви с „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Но се говори, че Любо Нейков бил на ръба на търпението си, готов да приключи всякакви отношения с телевизията, която непрекъснато си прави експерименти с предаванията му, подмятайки ги във всевъзможни дни и часови пояси. Не било изключено да скъса окончателно договора си и да спре „Комиците“ по собствено желание, още повече, че в момента на мястото на шоуто започна излъчване на историческия сериал „Името на розата“ и още не се знае дали, кога и при какви условия предаването ще продължи своето съществуване.

Ако и Любо напусне Би Ти Ви, в телевизията остава само един масивен външен продуцент – фирмата на Иван и Андрей. Всички останали предавания вече се правят от самата медия.

kliuki.ws

Твоят коментар

About Натали Славова

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!