Home » Горещо » Луна атакува Слави Трифонов: Как не ви е срам да подкрепяте комунисти? Вие подкрепяте ТОЗИ, който безучастно гледаше как България стана най-бедната и най-корумпирана държава в Европа.
Луна атакува Слави Трифонов: Как не ви е срам да подкрепяте комунисти? Вие подкрепяте ТОЗИ който безучастно гледаше как България стана най-бедната и най-корумпирана държава в Европа.

Луна атакува Слави Трифонов: Как не ви е срам да подкрепяте комунисти? Вие подкрепяте ТОЗИ, който безучастно гледаше как България стана най-бедната и най-корумпирана държава в Европа.

Фолкфурията Луна, която атакува президентския пост, изригна срещу своя колега в чалга бранша Слави Трифонов.

Певицата се разгневи на учиндолеца, който я спомена с ирония в своя фейсбук публикация, и реши да му върне топката, отново ползвайки трибуната на социалните мрежи, видя 365 Новини.

„Слави, аз поне мога да пея!

И съм популярна, без да съм била на заплата в Би Ти Ви. Вие сте млади хора сценаристи, режисьори, актьори, поети, музиканти… Как не ви е срам да подкрепяте комунистите, които избиха и пратиха в лагерите и затворите лекари, банкери, поети, писатели, художници, адвокати, артисти…

Как може да подкрепяте тези, които оградиха цяла България с телена мрежа. Как може да подкрепяте комунист с щаб от 27 доносници на държавна сигурност. Вашата подкрепа е ЗЛОВЕЩА, ТЯ означава, че комунизмът няма да си отиде никога от България. Вие подкрепяте тези, които ни наредиха на 112 място по свобода на словото.

Вие подкрепяте ТОЗИ, който безучастно гледаше как България стана най-бедната и най-корумпирана държава в Европа. Излез изпод юргана и се покажи пред хората най-после.

Изпращам ти Моята Програма за ЛУСТРАЦИЯ и очаквам твоята мъжка подкрепа. След подкрепата си за комуниста Радев очаквам да издигнеш паметник на Тодор Живков в родното си село Учиндол и на Жан Виденов също“, написа Луна в свой фейсбук профил.

Всъщност това не е първата им медийна престрелка.

През годините ветеранката на фолка неведнъж се е изказвала срещу Трифонов и политическите му амбиции. Макар отдавна да даваше заявка за президентската надпревара, Луна за пръв път се включва официално в изборите. Наложило ѝ се дори да се раздели с някои от имотите си, за да може да финансира кампанията си, тъй като нямала мастити спонсори зад гърба си.

Източник: Марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.