Водещите новини
Home » Горещо » Лили Иванова се защити със „Спутник V“ – вярвала само на руската ваксина!
Лили Иванова се защити със "Спутник V" - вярвала само на руската ваксина!

Лили Иванова се защити със „Спутник V“ – вярвала само на руската ваксина!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Лили Иванова вече диша спокойно и не трепери от страх заради коронавируса, разбра 365 Новини.

Певицата може да се похвали, че е сред малцината, успели да се имунизират с руската ваксина „Спутник“, пише „Галерия“, позовавайки се на хора от обкръжението й.

Въпреки че препаратът не се предлага у нас, Лили успяла да се сдобие с него благодарение на топлите си връзки с братушките.

Още от началото на имунизационния процес примата заявила, че се доверява само на „Спутник“. Тя се информирала подробно за качествата на различните ваксини и била убедена, че може да се довери само на руските вирусолози. Затова вкарала в действие всичките си контакти у нас и в чужбина и не след дълго била уредена с две дози от препарата.

Иванова вече е бодната и с двете игли и доста по-спокойно комуникира с хората. Дори се шегувала, че може да почерпи за празника си на 24 април в много тесен кръг.

Вечната Амбър никога не е крила топлите отношения, които изпитва към братушките и си спомня с удоволствие големите турнета, които прави там. Тя дори държи в хола си голяма купа, пълна с руски бонбони, с които черпи гостите си. Тя е обявена за културен посланик на България в Русия.

Лили поддържа топли отношения и с Владимир Путин, който й изпращал поздравителни картички за всеки рожден ден. Още през 2006 президентът дава благословията си певицата да бъде наградена с орден „Екатерина Велика“ – престижно отличие, което се връчва само на жени за техните постижения в областта на културата и връзките с Русия.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.