Водещите новини
Home » България » Лили Иванова: САЩ не могат да простят на Русия, че е в пъти по-велика и могъща от тях!
Лили Иванова: САЩ не могат да простят на Русия че е в пъти по-велика и могъща от тях!

Лили Иванова: САЩ не могат да простят на Русия, че е в пъти по-велика и могъща от тях!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Примата на родната музика Лили Иванова не крие обичта си към братушките!

Вечната Амбър, единствената звезда в България, примата на родната естрада – всичко това и много повече си е заслужила през годините Лили Иванова. Както и обичта на милиони хора в и извън родината ни. А тя пък не крие своята любов към Русия.

Наскоро стана ясно, че Лили е пожелала да се ваксинира с руската ваксина Спутник V, на която има най-голямо доверие. Предвид възрастта си, певицата е много внимателна към всяко едно толкова отговорно за здравето си решение.

Тя обаче не крие, че вярва на руските учени, защото ги познава. Лили Иванова е изнесла толкова концерти на територията на някогашния СССР и днешна Русия, че едва ли може да ги преброи. Получавала е награди и почести от самия президент Владимир Путин, който я уважава и цени творчеството й.

Навремето даже се замисляла дали да не се установи за постоянно там, както направиха не една и две световни звезди като Жерар Депардио например, пише skandalno.net.

„Русия е велика страна! За мен тя е един от основоположниците на световната култура. Изобразително изкуство, литература, музика, архитектура – всичко, за което се сетите е развито и изпипано до съвършенство от руснаците и то още преди векове.

Вечен е проблемът им със САЩ, но според мен той си има причина. И тя е, че Америка никога няма да прости на Русия факта, че е много по-могъща от нея. Във всяко едно отношение“, смята Лили Иванова.

Примата не крие огромния си респект към президента Владимир Путин. И е убедена, че ако България имаше държавник като него, то отдавна да сме станали Швейцария на Балканите.

„Ние сме малка държава, с толкова умен и кадърен народ, с толкова прекрасна и плодородна земя, с планини и море. Райско кътче сме, но явно за да компенсира малко, Бог не ни е дал свестни управници.

Всичко си имаме, само читави политици не. Надявам се най-после това да се промени, да се чуе гласът на хората и следващото правителство да ни изненада с работа, честност и почтеност.

Да, може би навсякъде по света политиците „бъркат в кацата с меда“. Но ако там стрижат вълната на овцете, то у нас много често дерат и кожите. Не може така“, категорична е великата Лили Иванова.

Източник: Портал 21

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.