Home » Живот » ЛИЧНА ДРАМА: Никога нямаше да успея в живота, ако не бяха съветите на леля
ЛИЧНА ДРАМА: Никога нямаше да успея в живота

ЛИЧНА ДРАМА: Никога нямаше да успея в живота, ако не бяха съветите на леля

Родителите ми ме изоставиха, когато бях едва тринайсет години. След като баща ми ни напусна заради любовницата си, майка ми реши да завладее столицата, но без мен.

За щастие леля се смили над участта ми и ме прибра в дома си. Днес с чисто сърце мога да заявя, че успешно замести родителите ми. Винаги ме подкрепяше и даваше мъдри съвети. Тъй като бях с наднормено тегло, в училище често ми се подиграваха и всеки ден се прибирах разплакана.

В такива моменти усещах нежната ръка на леля, която с майчина загриженост ме съветваше да не обръщам внимание на недостатъците си.

Тя казваше, че трябва да развивам силните си страни и благодарение на тях да превъзмогна собствените си недостатъци. Така и направих. Още от дете имам добра памет и притежавам способност да усвоявам с лекота чужди езици. След като завърших гимназия, продължих образованието си в университета.

Завърших с отличие и получих работа в международна компания. Няколко години по-късно развих кариерата си в Мадрид. Сега притежавам всичко, за което някога съм мечтала. Благодарение на упоритите часове във фитнеса, се сдобих със страхотна фигура. Пращам пари на леля всеки месец.

В крайна сметка единствено благодарение на нейната подкрепа и съвети, успях да повярвам в себе си и да стана борбената жена, която съм днес.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.