Водещите новини
Home » Свят » Лекар изпадна в клинична смърт, но се събуди и разказа какви мистични същества е видяла
Лекар изпадна в клинична смърт но се събуди и разказа какви мистични същества е видяла

Лекар изпадна в клинична смърт, но се събуди и разказа какви мистични същества е видяла

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Мери Нийл паднала във водата по време на плуване с каяк през водопад и била без кислород в продължение на 30 минути.

Когато била намерена, външният й вид бил ужасен – подут и пурпурен. Тя била върната към живот и след това разказа за преживяването си пред смъртта. Твърди, че група същества са я срещнали на небето.

Мери Нийл, ортопедичен хирург, плувала с каяк през южно Чили и паднала във водата при опасна част от водопада. Открита е безжизнена под 10-метрова колона с вода, където е била без кислород в продължение на 30 минути. Според разказа й, не е изпитвала никаква болка или паника и през цялото време, когато е била под вода, никога не се е чувствала по-жива.

Казва, че усетила душата си отделена от тялото си и отнесена на небето. Там веднага била срещната от непознати същества. Не знаела как да ги нарече точно: духове, хора, същества? Не разпознала нито един от тях, но чувствала, че всички те играят важна роля в нейната съдба, като например нейните баба и дядо, които са починали много преди нейното раждане.

Според Мери била посрещната с отворени обятия и след това водена по пътека, осеяна със стотици хиляди цветя, отиваща до огромна куполна структура.

Имала ярко усещане, че е у дома. В същото време можела да се обърне и да изследва тялото си, лежащо под водата. Екипът на каякарите търсел Мери в продължение на 15 минути, докато един от тях се препънал под водата.

Когато я извадили от водата, тялото й било подуто и пурпурно. На небето на Мери й било казано, че трябва да се върне в тялото си, времето й още не било дошло и тя веднага дошла в съзнание.

Точно в този момент вече отчаяните спасители се опитали да я върнат към живот. Преживяването на Мери коренно променило възгледа й за смъртта.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.