Home » Горещо » Лейля от „Свободен дух“ – красавица и зад кадър (Вижте невероятната Йознур Серчелер извън сериала)
Лейля от „Свободен дух“ – красавица и зад кадър

Лейля от „Свободен дух“ – красавица и зад кадър (Вижте невероятната Йознур Серчелер извън сериала)

Турската звезда впечатлява с естествената си красота не само в сериалите, но и в живота, видя 365 Новини

Йознур Серчелер  или Лейля от „Свободен дух” стана известна на българската публика с участието си в сериала. 33-годишната актриса е много популярна не само в родната си Турция, но и на Балканите и в Европа.

Красивата Йознур е активен потребител на социалната мрежа и в личния й профил Инстаграм могат да се видят много нейни снимки. На някои от тях Лейля позира по бански и впечатлява с естествените си форми. Тя изглежда невероятно и в живота, не само на сцената.

Лейля от „Свободен дух“ екзотична красавица и в живота
Снимки: Инстаграм

Актрисата е известна с това, че няма никакви корекции по себе си и е страстен привърженик на подчертаването на натуралната красота. А сините й очи, по-светлия тен й придават екзотична красота.

Въпреки впечатляващата си физика Йознур не се интересува от света на модата. Има музикално образование и е участвала в Световния младежки оркестър на концерти в цяла Европа. Но през 2011 г й се отдава възможност да се докаже и като актриса, предават от skopje24.mk.

Серчелер играе в сериалите „Свободен дух” и „Горчиво и сладко”, които й носят международни успехи. Красавицата участва и в няколко филма.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.