Водещите новини
Home » България » Лечителката Севинч Балакчъ помогнала на Ламбо: Виждам и предстояща болест
Лечителката Севинч Балакчъ помогнала на Ламбо:Виждам и предстояща болест

Лечителката Севинч Балакчъ помогнала на Ламбо: Виждам и предстояща болест

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Енерготерапевтката Севинч Балакчъ е родена на 25 януари 1954 г. в с. Нова махала, община Батак. Завършила е селскостопанския техникум в Пазарджик.

Работила е като учителка. Преди повече от 10 години започва да получава видения за различни събития у нас и по света, които след това се случват. Лекува с ръце и билки.

– Кой пръв усети дарбата ви да лекувате чрез енергията, която струи от ръцете ви?

– Моят чичо. Още от дете бе усетил, че владея някаква сила. Като го разтривах, след като се връщаше уморен от работа, олекваше в ръцете ми. По-късно почнах да помагам на близките си, но избягвах да споделям за лечителството пред чужди хора. Веднъж сънувах отдавна починалия си баща, който ме посъветва да не пазя дарбата само за себе си. Преломен момент за решението ми да почна да лекувам бе сън, в който татко довежда две непознати жени да им помогна. Когато след седмица същите жени със същите оплаквания дойдоха при мен, взех своето решение да лекувам. Оттогава не връщам никого.

Как разпознавате болестите на хората?

– Когато застава пред мен болният, виждам аурата му, излъчването му, усещам болката му върху себе си. Усещам каква душа носи, дали е лош човек и се опитвам чрез моето биополе, чрез отделни точки в неговия организъм да му помогна и да възстановя енергийния му баланс. Виждам и предстоящата болест, виждам цветовете къде са, къде е проблемът и как да влияя. Нещо те води, не мога да си дам обяснение за това. Интересно е, че не виждам човека само като тяло. За мен е важна цветовата гама около него. Оттам черпя информация за здравето. Въпросът е преди болестното състояние човекът да дойде при мен. Защото, ако хората знаят отпреди тези неща, поне наполовина могат да се предпазят от предстоящи мъки.

Няма болести, има неправилно мислене, казвате.

– Точно така. Не отведнъж се образуват болестите. Затова трябва да сме позитивни. Иначе в процеса на лечението лошата енергия не се губи. Тя се събира наоколо и ако човек не може да я пречисти и пренасочи, започва да руши. Когато лекувам, не на всеки ми се дава да помогна. Ракът например се дължи на слаба имунна система и силна душевна болка. Тогава тия клетки, които са изродени, намират слабите места и атакуват. Може да си здрав, но ако са налице двете условия за развитие на рака, само след два месеца здрав човек може да легне болен. Освен това винаги карам страдащия да потърси причината за заболяването си, защото винаги я има. Знам, че не е лесно да се пребориш със себе си. Но трябва да я има и благодарността – към себе си, към другите, към всичко. Ето, ние рушим земята и кой я възстановява – никой. Тя сама се възстановява. И ние сме така, можем сами да се възстановим от всичко, стига да искаме.

– Наричат ви “новата Ванга”, имате видения, говорите с мъртвите… Познахте събитията в Ирак, смъртта на децата в река Лим…

– Така е. Виденията, които получавам, се сбъдват винаги – понякога по-бързо, друг път по-бавно. Така помогнах и на себе си. През 2005 г. ме оперираха в Пловдив. На втория ден след операцията се появи чичо ми, който беше починал още през 1970 г. Показа ми от кой вътрешен кръвоносен съд капка по капка капе кръв. Всичко това споделих с лекарите, но те не повярваха на думите ми. Състоянието ми се влошаваше и след прегледа се установи, че наистина имам вътрешен кръвоизлив. Докато боледувах, ми се появи Дева Мария. И тя беше легнала в едно легло с вързана коса като моята. Гледаше към мен с болка в очите. Каза ми, че няма да съм добре. Дванадесет дни бях в много тежко състояние. На дванадесетия ден тя отново ми се появи. Гледах я как стана от леглото, беше облечена с бяла дълга рокля. Показа ми, че ще оздравея. След този ден моето състояние се подобри. Иначе трагедията с децата, удавили се в река Лим, се случи на рождения ден на дъщеря ми. Бяхме седнали на масата и цветето почна да трепери и да се движи. Преобърна се пръстта и получих информация, че има умрели млади хора. Знаех, че ще има и наш починал човек. И точно след месец в същия час и ден почина внезапно моят свекър.

– Помогнали сте на актьора Стефан Данаилов, както и на покойния Венци Кисьов. Венци разказа, че след операцията са му давали два месеца живот, а той продължи да живее с вашите рецепти повече от две години.

– Сигурно е така, аз не деля хората на популярни и непопулярни. Не мога и да споделям кой с какви проблеми е дошъл при мен.

– Златна душа носите, казват съселяните ви. Може би затова Господ ви праща пари, които се лепят по тялото ви.

– Аз пари в мен не държа и винаги когато отивам за хляб, искам от мъжа ми да ми дава точно. Няколко пъти обаче, като не мога да открия сумата, в ръката ми се появяват точно толкова, колкото ми искат в магазина. Вярно е, че стотинките почнаха да се появяват първо върху пъпа ми, после в сърдечната област и на крака отдолу. Парите са подредени в триъгълник, като понякога ги намирам и под завивките. Един ден получих информация, че това е триъгълникът на спасението. Държавите в този триъгълник няма да пострадат в бъдеще сериозно от природни катаклизми. Видях, че и България попада там. Със семейството ми снимахме монетите и ги прибрахме с молитва и благодарност.

– Какво очаква България?

– Държавата ни е свята. Тя попада в триъгълника на спасението и осъзнаването на народа е факторът, който ще издигне живота ни напред. Всичко е в наши ръце. Преди няколко години имах интересно видение. Явиха ми се прекрасните български шевици и един глас ми каза: “Предай на народа да пази своя бит, култура и традиции. Да намери загубеното, да го възстанови. Тогава ще тръгне добре”. Като катаклизми, много е важно да се обърне внимание на язовирите. Още през 2000 г. имах видение, че язовирните стени няма да издържат. Опитвах се да предупредя, дадох и интервюта по някои вестници. Но все още има язовири, които са много опасни.

– А хората какво да правят, за да са здрави?

– Да повярват в себе си. Сред природата да бъдат, да прегръщат дърветата. Балансът на хората се уравновесява, като докоснат с чело, ръце, колене земята и се помолят. Опитайте, ще се почувствате прекрасно. Изкопайте една дупчица в земята и заровете там краката си с върха на пръстите. Няма значение дали ще плачете, пеете или викате. Поискайте смирение на душата. След това задължително трябва да благодарите на земята и на Господ. После заровете тая дупка и тръгнете напред. Драснете три клечки кибрит и се помолете на силата на огъня. Ще се почувствате като нов човек. Използвайте и най-обикновената морска сол за пречистване на организма. Най-лесното е да се обливате с нея и мислено да изхвърляте всичко лошо в тази вода. След това през мигли опитайте да погледнете към слънцето, като дишате дълбоко.

После мислено притеглете тази енергия вътре в себе си. Ако не намирате изход от нещата пък, се поставете мислено вътре в някакъв триъгълник. После погледнете мъничкото цвете край вас и опитайте да създадете контакт с него, нежността да усетите. Тогава ще разберете, че проблемът ви е нищожен. Друго – при стрес вместо кафе пийте жълт кантарион, корени от дилянка, мента, маточина, мащерка, без захар. Това ще ви успокои. Но най-важно е да живеете в хармония със себе си. Благодарност към всичко и смирение да има. Тогава хората ще бъдат здрави.

Тел. за записване при лечителката:

0888 005-365

Твоят коментар

About Натали Славова

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.