Home » Свят » Лъсна скандален списък с ежедневни глезотии и изисквания на крал Чарлз ВИДЕО
Лъсна скандален списък с ежедневни глезотии и изисквания на крал Чарлз ВИДЕО

Лъсна скандален списък с ежедневни глезотии и изисквания на крал Чарлз ВИДЕО

Въпреки че беше обявен за управляващ монарх на Великобритания миналия уикенд, Чарлз III живее като крал през целия си живот. Съобщава се, че той е бил наречен „разглезеният принц“ от служителите си в Кларънс Хаус, където е живял със съпругата си кралица-консорт Камила от 2003 г. до заемането на трона наскоро, предава New York Post.

Подробности за пищните искания на бившия принц на Уелс бяха разкрити в документалния филм на Amazon Prime от 2015 г.

„Serving the Royals: Inside the Firm“. Пол Бърел, който е служил като иконом на кралица Елизабет и принцеса Даяна, разкри точните указания, дадени на персонала на краля, за да се грижи за него – от гладенето на връзките на обувките му до поставянето на паста за зъби върху четката му.

Бившият иконом споделя, че крал Чарлз е „направил всичко за него“.

„Пижамата му се изглажда всяка сутрин, връзките на обувките му се притискат с ютия, щепселът във ваната трябва да е в определено положение и температурата на водата трябва да е съвсем хладка“, във ваната, пълна „само наполовина“, – казва Бъръл. Кралят дори „кара камериерите си да изстискват един инч паста за зъби върху четката му всяка сутрин“. След като се подготви, стриктната сутрешна рутина на крал Чарлз продължава със закуската му.

„Принц Чарлз има по-здравословен вариант. Щеше да яде домашен хляб, купа пресни плодове, пресни плодови сокове“, каза главният готвач Греъм Нюболд, бивш член на кралския персонал.

„Където и по света да отиде принцът, кутията със закуска отива с него. Той има шест различни вида мед, някои специални мюслита, неговите сушени плодове и всичко, което е малко специално, към което той е малко капризен.“

Предполага се, че той също така настоява сиренето и бисквитите му да се затоплят до определена температура в края на храненето и кара служителите си да държат табла за затопляне наблизо, „тъй като той е внимателен към всичко“, издава още вътрешен кралски човек пред MyLondon.

Заедно с кутията си за закуска, крал Чарлз, се твърди, че изпраща ван със своите вещи до селските къщи на приятелите си преди пристигането си, за да разтовари своето „легло, мебели и дори снимки“, съобщава Тина Браун в „The Palace Papers“.

Съобщава се също, че той дори носи собствената си тоалетна седалка и тоалетна хартия Kleenex Velvet, където и да отиде.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.