Home » Горещо » Кулагин захапа Гъмов: Дължи пари на половината дилъри в София!
Кулагин захапа Гъмов: Дължи пари на половината дилъри в София!

Кулагин захапа Гъмов: Дължи пари на половината дилъри в София!

Актьорът Станимир Гъмов дължал пари на половин София. Това стана ясно, след като известен в Хайлайф средите гримьор го обвини социалната платформа Фейсбук.

Символът на комедията не остана безучастен и отговори на нападките чрез коментари в мрежата, обръщайки се към недоброжелателите си с доза ирония.

Повод за скандала помежду им се превърна задържането на модната шефка Евгения Калканджиева от органите на реда по-рано заради съседска разпра. Известните се разделиха на два отбора „за” и „против”, като някои от тях прескочиха границите на благоприличието. Включването на гримьора, който е бил част от Вип Брадър, подразни Гъмов.

“Пръдльо, дължиш пари на половината дилъри в София! Оправи си борчовете и тогава съвети към мен”, отговори гримьорът, след като Станимир написа:

“Никога, ама никога не си позволявай да коментираш каквото и да е. И понеже няма да го схванеш веднага ще ти повторя- никога.”  Актьорът се засегна от обръщението, а към нападките подходи с ирония. Без да ги приема сериозно. Това като че ли провокира повторно Брадъра, който изригна:

“Лоша работа нали? Откакто затвориха театъра в Шумен, се чудиш къде се изявяваш.” Популярният с нетърпимостта си към забележки Валентин Кулагин, така се казва гримьорът изтри коментарите. Скрийншоти обаче се появиха в нета.

В обсъждането на темата се включиха още знаменитости, сред които и Ива Екимова, Йоко Захариева, Златка Димитрова, Йонислав Йотов. Повече от тях споделиха, че поведението на Калканджиева е резултат от непрекъснатия натиск, на който бе подложена.

Други пък остро я осъдиха заради саморазправата със съседите й, писа „Телеграф”

Източник: Хот Арена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.