Home » Горещо » Краси Радков тунингова жена си след раждането
Краси Радков тунингова жена си

Краси Радков тунингова жена си след раждането

Комикът Краси Радков направи щедър подарък на жена си – нов силиконов бюст, видя 365novini.

45-годишната Станислава показа напращяло деколте от сцената на изискан бал, където наскоро бе водеща. За събитието дипломираната актриса бе подбрала шармантна червена рокля, която разкриваше достта от плътта й. Погледите на присъстващите обаче бяха приковани единствено в изкуствения й бюст. До интервенцията Станислава прибягна след раждането.

Тя винаги се е славела с анорексичната си фигура и се подлага на спартански диети, за да има тяло като ученичка. Покрай бременността и появата на сина й Теодор обаче самочувствието й се сринало и решила да се довери на пластичен хирург.

Съпругата на Радков минала през тежка следродилна депресия. Въпреки, че качила само 8 кг по време на бременността си, още в първата седмица след изписването й с бебчето, не спирала да плаче пред огледалото.

Само 40 дни след появата на малкия Теодор, актрисата се върна обратно към работните си ангажименти и се качи на сцената като водеща. И до ден днешен двамата с комика разчитали на помощта на детегледачка, която ги отменяла в родителските задължения по всяко време на денонощието.

Всички техни близки се учудили на смелостта им да пуснат чужд човек в дома си, тъй като били запознати с тежката битка, през която минаха двамата, за да имат дете. Станислава зачена след 16 години напразни опити, благодарение на съвременната медицина, пише Ретро.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.