Водещите новини
Home » Горещо » Край с Цитиридката! От понеделник 14.06 шоуто слиза от екран!
Край с Цитиридката! От понеделник 14.06 шоуто слиза от екран!

Край с Цитиридката! От понеделник 14.06 шоуто слиза от екран!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Любо Нейков и “Комиците“ заемат мястото на Николаос Цитиридис в bTV от 14 юни. Последното предаване на гърка е предвидено за 11 юни, разбра 365 Новини.

След това шоуто му излиза във ваканция и ще бъдат излъчвани само негови повторения на обяд. Не е ясно дали ще се завърне с нов сезон.

Екипът на Цитиридис ще бъде разпуснат само 3 седмици след като вечерното шоу бе съкратено наполовина. Това стана на 24 май. Телевизионното предаване бе орязано от час на 30 минути с обяснението, че трябва да бъде освободен прозорец за късните новини, които вече започват в 23 часа вместо в 23:30ч, както досега, пише Hotnews.bg

В bTV били убедени, че преди предсрочните избори през юли хората се интересуват от новини повече от обикновено, затова решили да им дадат възможност да ги гледат в по-ранен час. В същото време имаше обещание орязаният половин час от шоуто да продължи да се снима, само че да се разпространява в интернет. Още тогава тази промяна в програмата на телевизията бе разчетена като последно предупреждение за уволнение на Цитиридис.

Шоуто на Любо Нейков бе спряно от bTV преди време, но от актуалният сезон бе върнато в ефир и резултатите му се оказват доста добри, пише Уикенд. Затова било предпочетено за запълване на вечерния часови пояс пред повторения на предаването на гърка.

Към момента официалната версия е, че вечерното шоу излиза в лятна почивка.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.