Водещите новини
Home » Топ новини » Коларова: Ако Слави Трифонов си мисли, че може да стане министър-председател, значи много си е повярвал
Коларова: Ако Слави Трифонов си мисли че може да стане министър-председател значи много си е повярвал

Коларова: Ако Слави Трифонов си мисли, че може да стане министър-председател, значи много си е повярвал

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Елитен политолог се заяде със Слави Трифонов. Ако Слави Трифонов си мисли, че може да заеме позицията на министър-председател, значи много си е повярвал. Не е много уместно да се кандидатираш за депутат, ако си бил президент и обратното.

Това се е случвало само веднъж, когато се върна царят. Сигурно Слави Трифонов се мисли за втори цар. Нито е логично, нито е редно. Това заяви политологът доц. Румяна Коларова.

„Има и друг вариант – кмет. Но здравословното му състояние няма да му позволи да е такъв. Да е президент би означавало да се отметне от позицията си – нали каза, че ще подкрепи Румен Радев за втори мандат. Аз не мисля, че ще се кандидатира за президент“, добави тя в предаването „Денят на живо“ по Нова нюз.

„Това, че няма да води листа е щета, но колко е голяма не може да се каже. Неговите избиратели са емоционални. Всички коментари в момента е разбъркване на супата. Хората, които гласуват за него, гласуват за една идея. Този вот е бягство от реалността“, обобщи доц. Коларова.

Тя коментира и скандала „Магнитски“ с български бизнесмени.

„Божков бе изненадан от този ход. Той се съпреживяваше като част от протеста и търсеше подкрепата на гражданите. Това решение на американското правителство е изключително важно, защото слага нещата на реалните им места и нарича персоните с истинските им имена.

Тези избори сега са по-решаващи от предишните. Събра инерция очакването, че Васил Божков може да влезе в парламента, което е скандално“, заяви още Румяна Коларова, пише Novini.bg.

Твоят коментар

About Натали Славова

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.