Home » Живот » Когато се родило това момченце, дори лекарите загубили дар слово…
Когато се родило това момченце, дори лекарите загубили дар слово…

Когато се родило това момченце, дори лекарите загубили дар слово…

Много европейски медии писаха за раждането на това момченце. То се родило наистина като „Звездно дете“.

И всичко това заради косата на новороденото. Лекарите били удивени от косите, да не говорим за родителите му…

Бебето се появило на бял свят със сива коса. Представете си шока и опасенията на майка му и баща му. Лекарите обаче уверили младата майка, че с момченцто всичко е наред и той е здрав по всички анализи.

бебе-със-сива-коса
Родом от унгарски град, бебето Бенс станало истинска звезда дори извън пределите на родината си. Косите му не са просто сиви, те са с фин сребрист нюанс. Иска ни се да видим снимки на Бенс, когато порасне. Още от раждането си е с пухкави, гъсти и дълги коси. Прилича на елф от детските приказки.
Да, трудно е да се повярва. Как изобщо малкият може да има сива коса? Още повече, че и двамата му родители са с тъмно-руси коси.
момче-със-сива-коса

Бенс се родил истински богатир. Теглото му било 5400 грама. С лъскави устни, пухкави бузки, гъста белоснежна коса, сериозно изражение на лицето – той още от първите си минути покорявал сърца.

Всички медсестри и лекари се възхищавали на малкия. Те са сигурни, че когато порасне, момичетата ще са във възторг от неговата външност.

бебе-със-сива-коса

Снимките му попаднали в мрежата и потребителите моментално изразили своя възторг. Някои пишат, че момченцето изглежда родено за бос.

Родителите му били обезпокоени от сивата коса, но лекарите уверили, че всичко е наред. Най-вероятно това е просто временно нарушение на пигментацията, която изобщо не застрашава здравето на момчето.

Той не изпитвал стрес и не е болен, затова няма причина за безпокойство. Вероятно с времето косата на малкия ще потъмнее. Ако това не стане, наистина ще стане притежател на ярка и необичайна външност.

Източник: Svobodnazona.com

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.