Водещите новини
Home » Топ новини » Кобрата не издържа: Смеят ми се, но Борисов не си знае милиардите, а хората едва връзват месеца!
Кобрата не издържа: Смеят ми се но Борисов не си знае милиардите а хората едва връзват месеца!

Кобрата не издържа: Смеят ми се, но Борисов не си знае милиардите, а хората едва връзват месеца!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Кубрат Пулев е категоричен, че повече не може да търпим тези издевателства!

България не може да търпи издевателствата на политиците над народа и ден повече, категоричен е Кубрат Пулев. Боксьорът отговори на насмешките и нападките срещу себе си и идеята да създаде партия „Велика България“, която да пребори статуквото.

„Смеят ми се, очаквал съм го. Смешно им е как един спортист, боксьор, тъпак едва ли не, щял да прави партия. Само че на мен не ми е смешно, защото аз не се боря и никога няма да се боря за власт и пари.

И най-вече не ми е смешно като знам как днешните политици, начело с дългогодишния ни премиер Бойко Борисов, не си знаят милионите, милиардите и сметките в офшорки. А българите, една огромна част от тях, едва връзват месеца.

Не ми е смешно, че нашите родители, баби и дядовци са унизени да преживяват с 300 лева пенсия, а онези отгоре се хвалят, че им давали по 50 лева на месец. Паметник ли да им вдигнем за това?! Тези 50 лева не стигат на същите тези „благодетели“ и за едно сядане в тузарските им кафенета“, гневи се Кубрат Пулев.

Шампионът заявява открито, че не се вълнува от това дали политиката ще го обича, дали ще го хвалят медиите и хората. Целта му е да събере нови и кадърни хора с образование и ценз, с опит в работата си, които най-сетне да започнат работа по промяната в държавата ни. Но не с приказки и до болка познатата ни демагогия, а с бързо взети мъдри решения и дела.

„Още навремето един истински патриот в лицето на покойния Божидар Димитров ми беше предложил да създадем партия. Да се стегнем и да действаме, защото беше омерзен до дъното на душата си, виждаше, че не се издържа повече.

За жалост г-н Димитров вече не е сред нас, но времето върви и не чака никого. А България не бива да губи и минута повече в търпение с „преклонена глава“, не бива да губим нито един българин, тръгнал отчаян да слугува на запад“, казва Кубрат Пулев, пише plovdiv24.bg.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.